Sport

Gigi Becali, elogiat de Dumitru Dragomir: „Nu are nimeni banii lui! Poate ţine încă 20 de ani FCSB!”

Gigi Becali (63 de ani) a fost de acord ca în contractul lui Edi Iordănescu la FCSB să fie trecută și clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.
23.08.2021 | 11:55
Gigi Becali elogiat de Dumitru Dragomir Nu are nimeni banii lui Poate tine inca 20 de ani FCSB
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir susține ca finanțatorul celor de la FCSB și a permis o astfel de clauză pentru că are o avere importantă. Becali susține că vrea să facă, exclusiv din fotbal, un miliard de euro.

Dumitru Dragomir știe câți bani are Gigi Becali.

Dumitru Dragomir spune că finanțatorul celor de la FCSB nu este disperat să vândă și pentru că are o avere impresionantă.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea.

Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun.

ADVERTISEMENT

”Corleone” este convins că Becali nici nu este disperat să vândă pe orice preț jucătorii de la FCSB din moment ce are o avere impresionantă.

„Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”

ADVERTISEMENT

Ce afacere profitabilă a făcut Gigi Becali: ”Nu are nimeni banii lui!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că milionarul din Pipera a mai dat un tun financiar zilele trecute.

Mai exact, se pare că Gigi Becali ar fi vândut o semnificativă suprafață de teren în schimbul căreia s-ar fi ales cu o sumă foarte mare de bani.

ADVERTISEMENT

„Gigi poate ține FCSB 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante. Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun”

Mai mult, acesta susține că Gigi Becali este cel mai bogat om din România.

„La banii pe care-i are ăsta…. Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a mai declarat Dragomir


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,70 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT