Gigi, sigur de victorie: "Spulberăm tot. Vom câştiga titlul!"

Gigi Becali, FCSB, Gaz Metan Medias

Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, este sigur că jucătorii lui Nicolae Dică se vor întoarce cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Mediaş.

Gaz Metan va întâlni FCSB, sâmbătă seară, de la ora 20:45, iar patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali nici nu concepe ca echipa pe care o finanţează sa nu plece cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Mediaş.  Latifundiarul din Pipera se bazează pe faptul că jucătorii lui Nicolae Dică sunt mult mai valoroşi faţă de cei ai lui Cristi Pustai, iar superioritatea echipei sale nu are cum să nu iasă în evidenţă.

Contactat de către FANATIK.RO, Gigi Becali a vorbit despre startul oficial al echipei sale din acest an. "Nici nu ma gândesc să nu câstigam toate cele trei puncte la Mediaş. Pai am ajuns să imi fie frică de o echipă care se bate la retrogradare? Noi ne batem cu CFR Cluj pentru titlu şi nu avem cum să ne împiedicăm de o echipă care ne este mult inferioară. Asta e ultima, auzi, daca ma tem cumva de meciul de la Mediaş?  Vreau să spulberăm tot în acest campionat", a spus Becali.

"Titlul îl vom câştiga sută la sută!"

Gigi Becali este convins că FCSB o să câştige titlul deoarece Nicolae Dică are cel mai valoros lot din România. "Îmi doresc să câştigăm acest campionat mai mult ca niciodată. Ştiu eu de ce! Nu vreau să îi las pe cei de la CFR Cluj să câştige acest campionat, iar eu când îmi pun ambiţia cu cineva, atunci o să vedeţi ce o să iasă. Vom bate CFR-ul în toate meciurile pe care le vom juca cu ei. Poate să se baricadeze Dan Petrescu în apărare cu toată echipa lui că tot îi vom bate", a spus Becali.

Păi de câte ori m-a bătut până acum CFR Cluj pe mine? Uitaţi-vă pe statistici şi o să vedeţi", a spus Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor este convins că transferurile pe care le-a făcut în acest an, Valerică Găman şi Cristi Tănase, vor ajuta mult la parcursul pe care FCSB îl va avea în ultimele patru meciuri din sezonul regulat, dar şi în play-off.