Fotbal intern

GIGI BECALI. Mesaj cutremurător! “De Paşte, să ne vedem la CIMITIR!”

GIGI BECALI. Patronul Stelei a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat un an şi 10 luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni la care a fost condamnat pe 20...
12.04.2015 | 09:08
GIGI BECALI Mesaj cutremurator De Paste sa ne vedem la CIMITIR
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Patronul Stelei a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat un an şi 10 luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni la care a fost condamnat pe 20 mai 2013. După trei zile petrecute în sînul familiei, Gigi Becali a plecat la Muntele Athos, de unde a revenit joi.

Aşteptat de jurnalişti pe aeroport, latifundiarul a declarat: “Oare nu v-am spus eu vouă că nu mai vorbesc, pentru ce mai staţi? Voi încercaţi, dar încercaţi degeaba, e o hotărîre luată pe toată viaţa!”, a spus Becali, care a încheiat: “Să vă dea Dumnezeu sănătate vouă şi la toată familia!”.

ADVERTISEMENT

FOTO SENZAŢIONAL cu Gigi Becali, COPIL fiind, cu OILE la păscut!!! Cum arăta la 10 ani!!!

A mers la mormîntul tatălui său

GIGI BECALI. Revenit în România, finanţatorul din Ghencea s-a dus glonţ la vila din Pipera pentru a se pregăti cum se cuvine de Sfintele Sărbători de Paşte. În noaptea de sîmbătă spre duminică, însoţit de mamă, de soţie şi de cele trei fete, Gigi Becali a mers  la biserică pentru slujba de Înviere. Apoi s-a dus la cimitir, la mormîntul tatălui său.

MINUNE DE PASTE!!! Mihăiţă Neşu, vestea FANTASTICĂ pe care TOATĂ ROM NIA O AŞTEPTA!!!

Unde, cu excepţia anului trecut, cînd se afla după gratii, a fost prezent cu ocazia fiecărui Paşte la locul unde părintele său îşi doarme somnul de veci. “A aprins o lumînare şi s-a recules pentru cîteva clipe. L-a iubit extrem de mult pe tatăl său, nu trece o zi fără să se gîndească la el”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

DOLIU de Paşte! Unul dintre MILIONARII României A MURIT! Avea o avere URIAŞĂ

Se va întîlni cu Petre Cozma

GIGI BECALI. Astăzi, în ziua de Paşte, patronul Stelei va merge din nou la cimitir, unde se va întîlni cu unul dintre bunii săi prieteni. Petre Cozma, tatăl regretatului Marian Cozma, se va afla, la rîndul său, la mormîntul fiului său. “Nu am apucat să vorbesc cu Gigi după ce a fost eliberat. L-am lăsat să se liniştească alături de familie, după care a plecat la Muntele Athos. Dar ne vom vedea la cimitir, de Paşte. El va merge la mormîntul tatălui său, eu la cel al băiatului meu. Ne-am văzut şi în anii trecuţi. Aştept cu nerăbdare să mă întîlnesc cu Gigi, este fratele meu”, a spus Petre Cozma pentru FANATIK.RO.

VIDEO BOMBA!!! GICA POPESCU ELIBERAT DE PASTE!!! IMAGINI IN PREMIERA CU BACIUL IN LIBERTATE!!!

Gigi Becali va finanţa Trofeul “Marian Cozma”

GIGI BECALI. Odată eliberat, finanţatorul formaţiei din Ghencea va face un gest incredibil în memoria fostului handbalist, ucis într-un club din Ungaria în 2009. “Trofeul Marian Cozma nu s-a mai ţinut din momentul în care Gigi a intrat la închisoare, de doi ani. Păi el îl finanţa, alături de Victor, Giovani…!

ADVERTISEMENT

CELE MAI FRUMOASE, HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

Dar situaţia se va schimba acum, odată ce Gigi este liber. Trofeul Marian Cozma se va relua. Iar Gigi Becali, fratele meu, va avea grijă, se va ocupa de tot. Să fiţi fără grijă! Nu-mi fac nici o problemă”, a spus Petre Cozma pentru FANATIK.RO.

115…goluri în 60 de partide a înscris Marian Cozma pentru naţionala de handbal masculin a României

26…de ani avea fostul handbalist atunci cînd a fost ucis

31 mai 2015 este data la care Gigi Becali a fost eliberat condiţionat