Sport

GIGI BECALI. VIDEO exclusiv Gigi, cercetat pentru plagiat!

UPDATE Ora 12:00 / România TV a chestionat-o pe mama lui Gigi Becali despre ancheta din Penitenciar cu privire la acuzaţiile de plagiat! "Bineînţeles că Gigi a scris cartea. E scrisă de el...
14.12.2014 | 12:00
GIGI BECALI VIDEO exclusiv Gigi cercetat pentru plagiat

UPDATE Ora 12:00 / România TV a chestionat-o pe mama lui Gigi Becali despre ancheta din Penitenciar cu privire la acuzaţiile de plagiat! “Bineînţeles că Gigi a scris cartea. E scrisă de el toată cartea! Nu a fost la muntele Athos? Nu l-aţi văzut? E mai deştept ca toţi. Cum să nu fie cartea scrisă de el? Asta e culmea! Nu au ce să mai facă şi vor să se ia iar de el!”

Loading the player…

GIGI BECALI. Patronul Stelei nu a fost prezent joia trecută, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. Motivul? O comisie abilitată l-a oprit la Poarta Albă pentru a cerceta şi a certifica dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei! În cazul în care va fi găsit vinovat, Becali riscă o nouă sentinţă, plagierea fiind considerată infracţiune, conform Codului Penal.

FOTO FABULOS / CUM ARATA FATA LUI ANGHEL IORDANESCU LA 18 ANI!!! E SUPERBA!!! CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!!!

GIGI BECALI. Mai mulţi condamnaţi din “Dosarul transferurilor”, printre care, Cristi Borcea şi Gică Popescu deja au scris cărţi pentru a putea beneficia de facilităţi (n.r. – reducerea din pedeapsă) atunci cînd vor cere eliberarea condiţionată. Însă, “prietenii” celor opt arestaţi s-au grăbit să vocifereze pe la colţuri faţă de autenticitatea operelor respectivelor personaje. Astfel, ca să pună punct speculaţiilor, în cursul zilei de joi, o comisie abilitată s-a deplasat la Poarta Albă şi l-a convocat pe patronul Stelei la discuţii pentru a certifica dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei.

GIGI BECALI A RENUNTAT LA 60.000.000 DE EURO DUPA ARESTARILE DIN DOSARUL ANRP!!! II ESTE FRICA???

scan-carte-gigi-b-0001-660x565â

GIGI BECALI, ELIBERAT! E OFICIAL!!! VEZI DETALII!! Va petrece Revelionul ACASĂ! 

GIGI BECALI. “Răspunsul va fi dat în cel mai scurt timp”

GIGI BECALI. În continuare sursa respectivă a dezvăluit pentru FANATIK.RO cum a decurs întîlnirea dintre Gigi Becali şi membrii comisiei respective. “Gigi nu s-a mai dus joi, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. A lipsit motivat, deoarece a trebuit să se prezinte în faţa Comisiei care trebuie să certifice dacă el este autorul real al cărţii Muntele Athos, Patria Ortodoxiei. El s-a prezentat şi le-a vorbit celor care l-au întrebat despre cartea sa. A pus mult suflet în cartea respectivă, deoarece acolo sînt redate pasaje reale din viaţa lui. Totul a decurs normal şi credem că este doar o formalitate pînă cînd i se va da ok-ul final pentru treaba pe care el a făcut-o în penitenciar”, a spus sursa respectivă.

scan-carte-gigi-b-00041-660x566

Gigi scrie a doua carte despre fotbal

FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera i-a anunţat pe membrii Comisei care l-au vizitat la Poarta Albă că în acest moment el lucrează şi la a doua sa carte. Însă acum scrie despre fotbal. Surse bine informate ne-au dezvăluit că patronul clubului din Ghencea lucrează la noua sa operă atît din celula sa, cît şi din biroul său de la Academia naşului său, Gică Hagi. “Asta e viaţa! Gigi Becali respectă legea, iar dacă aceasta îi permite, în cazul în care scrie cît mai multe cărţi din închisoare, atunci vrea să beneficieze şi el de eliberarea condiţionată. Acum scrie o carte despre fotbal şi chiar este în măsură să o facă”, a încheiat sursa respectivă.

STEAUA. Gigi A DECIS IN AREST!!! A OFERTAT UN MEGA ANTRENOR!!! GALCA E ISTORIE!!! 

Ponta, bănuit şi el de plagiat

GIGI BECALI. Şi premierul Victor Ponta a fost bănuit de plagiat, după ce a fost publicată într-o revistă dovezi ale plagierii tezei de doctorat. La doi ani de la descoperire, ancheta în cazul lui Ponta a fost clasată de către judecători. “Sînt acuzat de o presupusă faptă din urmă cu 16 ani. Dacă omoram pe cineva, după 16 ani cred că eram pus în libertate. Cred că am plătit preţul politic, moral. M-a afectat foarte tare, aş minţi să spun că nu m-a afectat tot acest scandal şi acuzaţia aceasta repetată”, spunea Ponta, cel care a fost acuzat că a plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrării ce l-a făcut doctor în drept în 2003.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!