Sport

GIGI BECALI. EXCLUSIV. S-a angajat la Gigi la PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera i-a întins o mînă de ajutor unei foste glorii a roş-albaştrilor, din generaţia "Steaua 86", Adrian Bumbescu şi l-a angajat la centrul de copii şi juniori...
27.11.2014 | 00:14
GIGI BECALI EXCLUSIV Sa angajat la Gigi la PUSCARIE
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera i-a întins o mînă de ajutor unei foste glorii a roş-albaştrilor, din generaţia “Steaua 86”, Adrian Bumbescu şi l-a angajat la centrul de copii şi juniori al clubului său, după ce acesta l-a vizitat la Poarta Albă unde l-a rugat să îi ofere un post în Ghencea.

Controlează unde ajung donaţiile sale!

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor a demonstrat din spatele gratiilor că are în continuare o inimă mare. Deşi e arestat de mai bine de un an şi jumătate Gigi Becali nu a ezitat în toată această perioadă să le ofere ajutor financiar oamenilor cu probleme sociale. “În această perioadă Gigi nu a uitat de oamenii cu probleme. Fie că a urmărit la televizor şi a fost marcat de diferite cazuri, fie că a primit foarte multe scrisori la penitenciar, el a ajutat pe majoritatea oamenilor. Însă, să ştiţi că de multe ori chiar s-a întristat atunci cînd şi-a dat seama că mulţi oameni chiar îşi bat joc de banii trimişi de el şi nu îi folosesc în scopul care trebuie. A încercat pe cît a fost posibil să controleze unde ajung banii trimişi de el”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului Steaua.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: GIGI Becali. Ultima AROGANŢĂ a patronului stelist

“Interviu” de angajare la Poarta Albă

GIGI BECALI. Însă, chiar dacă în penitenciar s-a confruntat cu diferite probleme personale, Gigi Becali nu a uitat nici de membrii generaţiei “Steaua 86 “, pe unii dintre ei ajutîndu-i pe cît a fost posibil. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat de un gest pe care patronul celui mai titrat club din România l-a făcut faţă de un fost mare fotbalist al roş-albaştrilor. Concret? După ce a fost dat afară de la FRF, în vara anului trecut, unde a antrenat selecţionata under 16, Adrian Bumbescu a întîmpinat mari probleme, cînd tot încerca să îşi găsească un alt loc de muncă. Peste tot uşile i se închideau, pînă cînd şi-a luat inima în dinţi, iar în urmă cu cîteva luni l-a vizitat la Poarta Albă chiar pe Gigi Becali, ultima lui speranţă. “Ce este mă, Adi? Nu ai de muncă? Ai bătut tu atîta drum pînă aici? Stai liniştit, tată! Voi transmite celor de la centrul nostru de copii şi juniori să te angajeze la noi. Poţi să te duci acasă. Totul se rezolvă”, a sunat răspunsul patronului Stelei.

Citeşte: GIGI BECALI. Mesaj de la ŞEF: “Vrei acasă? Fă ca mine!”

0.FOTBAL:STEAUA II BUCURESTI-DELTA TULCEA 0-3,LIGA 2 (4.05.2011)

“Da, este adevărat! L-am vizitat pe Gigi Becali, care e problema?”

GIGI BECALI. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Adrian Bumbescu a confirmat informaţia. Stînjenit de situaţie, dar mai ales de faptul că Becali chiar insistase să nu se afle, ne-a declarat: “Este adevărat, am fost şi l-am vizitat pe Gigi. Am făcut-o chiar înainte să mă angajez la Steaua, care e problema? Nu am de ce să ascund lucrul ăsta. Mai multe nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Vă rog să mă scuzaţi, acum mă pregătesc pentru antrenament. Am un loc serios de muncă şi vreau să îmi fac treaba cît mai bine”.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: GIGI BECALI. Liber în februarie? Decizia Penitenciarului Poarta Albă

Bumbescu i l-a recomandat pe Gardoş lui Gigi

Astfel, Gigi Becali nu a uitat gestul pe care Adrian Bumbescu, la rîndul său, l-a făcut faţă de Steaua în 2010. Atunci, angajat al Concordiei Chiajna, s-a dus la palat la patronul clubului din Ghencea şi i l-a propus pe Florin Gardoş. “Gigi, avem la Concordia un fundaş central tînăr şi se află în ultimele şase luni de contract. E păcat să îl ratezi. Îl cheamă Florin Gardoş. Nu este nici scump. El se află în discuţii şi cu Astra, dar este păcat să ajungă la ei. Mai bine îl cumperi tu”, i-a zis Bumbescu lui Gigi Becali. Ulterior, latifundiarul din Pipera i-a spus lui Piţurcă despre Gardoş, iar transferul s-a făcut pentru 150.000 de euro. Peste patru ani finanţatorul Stelei l-a vîndut pe Florin la Southamptom pentru suma de 7 milioane de euro.

gardos