Fotbal intern

Gigi Becali, explicații confuze în cazul Florinel Coman: ”Nu a dat în România că poate nu putea să îl ia!”

01.03.2021 | 08:48
Gigi Becali explicatii confuze in cazul Florinel Coman Nu a dat in Romania ca poate nu putea sa il ia
ADVERTISEMENT

Florinel Coman riscă pedeapsa cu închisoare în dosarul deschis pe numele lui după ce a condus cu viteză excesivă și a prezentat un permis de conducere fals. Gigi Becali îl apără și zice că a procedat legal.

Imediat după victoria echipei lui, la Botoșani, finanțatorul FCSB a intervenit la Digi Sport și a încercat să convingă audiența că ceea ce a făcut Coman nu e ilegal. Totuși, Becali nu își amintește când a aplicat Coman la vreo școală auto din Ucraina.

ADVERTISEMENT

”Nu mai știu, a fost o dată accidentat. Mi se pare că a stat vreo lună acolo”, a spus Becali pentru sursa citată.

În România e mai greu, în Ucraina banii fac legea

Finanțatorul celor de la FCSB a mai spus în apărarea fotbalistului său că a ales să urmeze cursurile unei școli auto din Ucraina, pentru că în România risca să nu obțină permisul.

ADVERTISEMENT

”Acolo faci școala de oferi, o plătești și primești permisul. Adică nu mai dai examenul, cum ar veni. În orice țară te duci, dai examen și iei permisul.

În Cipru, de exemplu, îl iei imediat. Sunt țări care permit asta. Nu a dat în România că poate nu știa… A dat unde era mai ușor, poate nu putea să îl ia aici”, a explicat Becali.

ADVERTISEMENT

Conform legii, Coman riscă închisoarea. Becali îl liniștește

Florinel Coman a fost surprins de aparatele radar conducând cu 165 de km/oră și a fost oprit de polițiști cărora le-a prezentat un permis de conducere provenit din Ucraina. Pentru fapta sa fotbalistul va fi pus sub acuzare, pentru conducere fără permis pe drumurile publice și riscă închisoarea între 1 și 5 ani.

”Dacă pot să îl iau în Italia sau în Franța pot să conduc, dacă zice pe carnet că e internațional! Am vorbit cu avocații și au început să râdă că nu există pușcărie pentru conducere fără carnet.

ADVERTISEMENT

La a treia, a patra abatere poate. E amendă penală, cu suspendare șase luni, un an. Eu aveam la pușcărie unul pe care l-a prins băut a treia oară ca să îi dea un an și jumătate de pușcărie”, a explicat finanțatorul roș-albaștrilor, apărându-l pe Coman.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,91 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT