Gigi Becali a EXPLODAT! Declaraţii uluitoare făcute la TV: “Vă scuip şi vă înjur!”

Iuliana Spirache   
in Carousel hot news
20/07/2016, 08:53
Gigi Becali a EXPLODAT! Declaraţii uluitoare făcute la TV: “Vă scuip şi vă înjur!”

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a avut o ieşire necontrolată la TV. Latifundiarul din Pipera a şocat toată lumea cu declaraţiile făcute la Realitatea TV.

Becali a fost întrebat despre propunerea transmisă de Senat de revizurire a Constituţiei, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie, iar acesta a avut o reacţie dură la adresa comunităţii LGBT (n.r. persoane lesbiene, gay, bisexuale sau transsexuale). Latifundiarul din Pipera nu a ezitat nici să-i jignească pe Remus Cernea şi Ioana Stăniloiu, invitaţii lui Rareş Bogdan.

“Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip şi vă înjur, sataniştilor!”

“Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să vă faceţi un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc. Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeţi în Olanda! Mergeţi acolo ca să scăpăm de voi.

Să scăpăm de diavolul din ţara asta. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc”, a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×