Sport

Gigi Becali exultă după eliminarea lui CFR Cluj din Champions League: ”Ăsta e doar începutul!“

Gigi Becali nu a ratat ocazia de a râde de CFR Cluj după eliminarea din turul 1 preliminar al Champions League și anunță prăbușirea totală a campioanei României.
14.07.2022 | 16:07
Gigi Becali exulta dupa eliminarea lui CFR Cluj din Champions League Asta e doar inceputul
Gigi Becali nu a ratat ocazia de a râde de CFR Cluj după eliminarea din turul 1 preliminar al Champions League și anunță prăbușirea totală a campioanei României. Sursă foto: Flavius Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au pierdut rușinos după loviturile de departajare în fața lui Pyunik Erevan, o formație modestă care nu ar fi trebuit să le pună prea mari probleme.

Gigi Becali râde de CFR Cluj după eliminarea din Champions League

Gigi Becali este încântat de pocinogul trăit de CFR Cluj, care a fost eliminată prematur din Champions League, și consideră că ardelenii au fost pedepsiți pentru faptul că au câștigat titlul în sezonul precedent cu ajutorul arbitrilor.

ADVERTISEMENT

”Voi credeți că nu există Dumnezeu? Uite că există și uite cum le aranjează bunul Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am și spus ce zice Sfântul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri și nu respectă regulile nu primește cununa. Așa spune Pavel.

Faci prostii, plătești când îți e lumea mai dragă. Păi ei credeau că o să le meargă la nesfârșit? Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit. Nu mă interesează pe mine ce este acum în sufletul lui Neluțu Varga. Și ăsta este doar începutul.

ADVERTISEMENT

După meci l-am văzut pe Petrescu terminat și nu știu cum o să o mai dreagă el acum. Nu e în totalitate vina lui, sunt și alții pe acolo care trebuie să plătească”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Dan Petrescu, în pericol de demitere

După meciul din Gruia, Dan Petrescu a stat zeci de minute pe banca tehnică fără să înţeleagă ce s-a întâmplat. Apoi, la declaraţii a spus că este cea mai mare dezamăgire a lui la CFR Cluj şi a dat vina pe jucători pentru că s-au retras prematur.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul Neluțu Varga este decis să-l demită pe Dan Petrescu după umilința trăită cu Pyunik Erevan și este în căutarea unui înlocuitor după ce a fost deja refuzat de Mirel Rădoi.

Din informaţiile FANATIK, pe lângă antrenor, șeful din Gruia vrea să dea afară și toată conducerea clubului. Pe lista neagră se regăsesc Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir. Singurul care ar putea să scape de epurare ar fi Cristi Balaj, care ocupă postul de preşedinte al campioanei României din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă jocul celor de la CFR Cluj scârțâie din toate încheieturile, iar eliminarea prematură din Champions League lasă o gaură importantă în buget, Dan Petrescu este apărat de fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: