Fotbal intern

Gigi Becali exultă după revenirea Peluzei Nord lângă FCSB: “O să fie mai mulţi decât cei de la Dinamo! O să umple toată peluza!” EXCLUSIV

29.01.2020 | 13:54
Gigi Becali exulta dupa revenirea Peluzei Nord langa FCSB O sa fie mai multi decat cei de la Dinamo O sa umple toata peluza EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

“Peluza Nord” va reveni alături de FCSB şi echipa patronată de Gigi Becali va avea din nou o galerie ca pe vremuri în tribune. Odată cu eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul “Nordului”, facţiunea va fi din nou lângă echipă, după o pauză de cinci ani.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „Sub 1,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!


Gigi Becali exultă după revenirea Peluzei Nord lângă FCSB: “O să fie acum mai mulţi decât cei de la Dinamo”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după ce a apărut informaţia că “Peluza Nord” va fi din nou lângă FCSB şi s-a declarat foarte încântat de această decizie a ultraşilor: “Este foarte bine că vin. O să vedeţi acum, că ăştia sunt mulţi. 

ADVERTISEMENT

Ai noştri o să fie acum foarte organizaţi, iar cei de la Nord sunt mult mai mulţi şi ca cei de la Dinamo. O să se umple peluza. M-am bucurat când am auzit că vin fanii din nou. Aşa e normal. 

Cei de la Nord au mai venit la meciuri, dar au fost mai puţini şi au venit în câteva grupuri. Acum se schimbă treaba. O să avem galerie adevărată. Şi unii de la Peluza Sud au mai venit pe la meciurile noastre. Câţiva de acolo ţin cu FCSB. 

ADVERTISEMENT

Acum cei de la CSA au rămas cu 1500-2000 de suporteri. Au rămas cu cei de la Sud”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

“Peluza Nord” nu a susţinut nicio parte după declanşarea războiului FCSB – CSA Steaua

În decembrie 2014, imediat după ce echipa lui Gigi Becali a rămas fără sigla şi marca “Steaua”, cei de la “Peluza Nord” au anunţat că nu vor mai veni la meciurile FCSB-ului până nu va fi clarificată situaţia în ceea ce priveşte palmaresul echipei. 

ADVERTISEMENT

Celălalt nucleu dur al galeriei, “Peluza Sud” s-a poziţionat împotriva lui Gigi Becali şi susţin echipa CSA Steaua, din Liga a 4-a. Pentru FCSB, venirea “Peluzei Nord” lângă echipă este o importantă lovitură de imagine mai ales că roş-albaştrii se vor bucura de o susţinere ca pe vremuri din partea ultraşilor.

Revenirea “oficială” a galeriei: la derby-ul cu Dinamo de pe 16 februarie

“Peluza Nord” va reveni oficial pe stadioane la derby-ul cu Dinamo, de pe 16 februarie. “Câinii” s-au mobilizat de fiecare dată la ultimele derby-uri cu FCSB şi au făcut show în tribune, iar acum şi jucătorii lui Bogdan Argeş Vintilă se aşteaptă să aibă o galerie mai numeroasă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă primul meci oficial din acest an duminică, 2 februarie, pe terenul campioanei CFR Cluj. În etapa a doua din retur, roş-albaştrii joacă pe teren propriu cu Academica Clinceni, urmând ca pe 16 februarie să fie derby-ul cu Dinamo.

  • 2014 este anul în care Gigi Becali a pierdut sigla şi marca FCSB
  • 7757 este media de suporteri a FCSB-ului în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: