Sport

Gigi Becali exultă după verdictul ÎCCJ privind palmaresuL: „Avem o marcă notorie, noi suntem Steaua! Ei se vor numi FCTS! Adică Fotbal Club Talpan S”. Video

Gigi Becali, patronul FCSB, exultă după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție privind disputa pentru palmares cu CSA Steaua.
29.03.2023 | 11:03
Gigi Becali exulta dupa verdictul ICCJ privind palmaresuL Avem o marca notorie noi suntem Steaua Ei se vor numi FCTS Adica Fotbal Club Talpan S Video
Gigi Becali consideră că decizia ÎCCJ a stabilit clar că FCSB este Steaua. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua privind palmaresul echipei de fotbal este departe de a fi încheiat. Mai ales după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis marți, 28 martie, să caseze hotărârea anterioară de la Curtea de Apel și să trimită procesul spre rejudecare,

Gigi Becali e în delir după decizia ÎCCJ privind procesul pentru palmares: „Noi suntem Steaua!”

Chiar dacă nu s-a dat un verdict clar, iar procesul privind palmaresul se va rejudeca, fiecare dintre tabere își clamează victoria. Cei de la CSA Steaua susțin că decizia inițială a Tribunalului București, care le-a acordat lor palmaresul până în 2003, reintră în vigoare, în timp ce avocații FCSB-ului susțin că au obținut un succes foarte important în Justiție.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere cu avocații săi este și Gigi Becali, patronul FCSB, care a exultă după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. El crede că de acum încolo nimeni nu mai poate să spună că FCSB nu e Steaua.

„Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă, o să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece.

ADVERTISEMENT

Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem noi prejudicii.

Talpan unde este? Plânge! «Nu mă ajută nimeni». Cine să te ajute? El ce vrea? Cum era pe vremuri că se duce unul pe la servicii. Sunt judecători tineri care nu au cu ce să-i agațe. Și știu și carte. Nu ai ce să le faci. Ei judecă și asta-basta. Bine, că pădure fără uscătură nu există. Trebuie să le suportăm așa cum sunt”, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali râde de rivalii de la CSA Steaua: „Echipa lor se va numi FCTS. Adică Fotbal Club Talpan S”

Gigi Becali e hotărât să lase clubul Armatei fără denumirea de Steaua la secția de fotbal și râde de rivalii din Ghencea, cărora le propune și următoarea denumire a echipei: Fotbal Club Talpan S.

„Numele de Steaua mai durează vreo trei ani. După, facem revizuire la hotărârea aia. Stai puțin! Eu mă bat și pe altceva. E posibil și pe drept, dar nu știu dacă să fac. Ei să nu poată folosi numele de Steaua la fotbal. Cinci ani dacă nu ai folosit o marcă, o să cadă. Ei nu au folosit. Cum le-am luat cele patru mărci, o să cadă și asta.

ADVERTISEMENT

Ei o să joace pe Ghencea cu o echipă Fotbal Club Talpan S. Adică Steaua lui Talpan. Așa o să fie! Noi o să fim Steaua, pentru că noi luăm numele. Când luăm palmaresul, deja suntem Steaua. Le anulăm marca de Steaua pe care o au.

Dar tu fotbal nu ai făcut mai mult de cinci ani. O atac și că au înregistrat-o cu rea credință.  O să joace Fotbal Club Talpan S. Sigla asta nu o mai schimb niciodată. Este cu crucea, este cea mai frumoasă siglă din tot globul pământesc”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a vorbit apoi și de posibilitatea de a fi din nou încarcerat după ce a participat la referendum, deși nu avea voie în urma unei condamnări penale anterioare.

„Pentru ce chestiile astea? Astea sunt lucrurile. Ca să știți despre ce e vorba și cu Becali că pleacă. Că pușcărie. Că am participat la referendum. Acolo e clar, scrie participă la referendum. Eu n-am ales pe nimeni. Ce să faci, asta este treaba. Trebuie să le trec eu și pe astea”, a încheiat patronul FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „Sepsi marchează primul gol” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: