Carousel hot news

Becali cumpără tot! Anunţă alte 5 transferuri de top: “Am negociat!”

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii pe care vrea să îi transfere în iarnă la FCSB. Patronul "roş-albaştrilor" a luat legătura cu oficialii cluburilor de la care vrea să aducă jucători în...
05.10.2017 | 00:05
Becali cumpără tot! Anunţă alte 5 transferuri de top:
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii pe care vrea să îi transfere în iarnă la FCSB. Patronul “roş-albaştrilor” a luat legătura cu oficialii cluburilor de la care vrea să aducă jucători în următoarea perioadă de transferuri.

Alexandru Cicâldău (Viitorul Constanţa), Cosmin Bârnoi (ACS Poli Timişoara), Sebastian Mailat (ACS Poli Timişoara), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Olimpiu Moruţan (FC Botoşani) sunt jucătorii pe care a pus ochii patronul celor de la FC Steaua Bucureşti. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gigi Becali vrea tineri

“Cicâldău, da, de Bârnoi am discutat, am şi negociat, dar am rămas la stadiul de negocieri , Mailat, da, a zis că vine liber. Am avut o discuţie cu Olaru, am avut un contract cu ei, după care am revenit. Să vedem ce o ieşi. Suntem la stadiul de proiect. De aia îi vreau pe copiii ăştia, pentru viitor”, a  spus Gigi Becali la un post de televizune.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FC Steaua Bucureşti vrea să îşi formeze o echipă tânără, prin urmare este decis ca în iarnă să aducă jucători de perspectivă. Dennis Man, Daniel Benzar, precum şi Florinel Coman, sunt tinerii pe care îi are acum la FCSB, care l-au impresionat pe patron.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri