Sport

Gigi Becali face curățenie în lotul FCSB. Un mijlocaș se transferă în Cipru

FCSB a ratat șase ani la rând titlul în Liga 1, iar Gigi Becali a decis să facă schimbări masive în lot în încercarea de a reveni în top.
05.07.2021 | 13:30
Gigi Becali face curatenie in lotul FCSB Un mijlocas se transfera in Cipru
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au început extrem de tare meciurile de pregătire și au obținut victorii la scor în toate cele trei partide disputate.

Vicecampioana României va avea un start de sezon complicat urmând ca în primele trei etape să întâlnească FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA Arad, iar între ele are dubla manșă cu Șahtior Karagandy (Kazahstan), din turul doi preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis plecarea unui jucător de viitor de la FCSB

Cu toate acestea, Gigi Becali a luat decizia să se despartă de mai mulți jucători, iar ultimul care va pleca de la FCSB este mijlocașul Gabriel Simion, care nu a reușit să-și câștige un loc de titular.

Conform prosport.ro, Simion, în vârstă de 23 de ani, va ajunge sub formă de împrumut la Aris Limassol, formație care a promovat în prima ligă a campionatului din Cipru la finalul sezonului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Gruparea cipriotă va plăti 100.000 de euro pentru împrumutul lui Gabriel Simion până în vara viitoare și va avea o opțiune de cumpărare definitivă a jucătorului la finalul sezonului pentru suma de 300.000 de euro.

Simion, coleg cu Răduț în Cipru

Cotat la 750.000 de euro pe site-urile de specialitate, Gabriel Simon a jucat doar în 14 meciuri în sezonul precedent pentru FCSB și l-a dezamăgit pe finanțatorul Gigi Becali care l-a ținut mai mult la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Simion este un produs al clubului FCSB, însă nu a fost niciodată o piesă de bază la echipa ”roș-albastră”. Din 2016, când a fost promovat la prima echipă, el a fost împrumutat pe rând la Academica Clinceni, Juventus București, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu.

Aris Limassol a încheiat sezonul precedent pe locul 2 în liga secundă din Cipru după o luptă aprigă, iar în această vară a făcut mai multe transferuri importante în încercarea de a nu ave aprobleme cu retrogradare, iar unul dintre jucătorii de top transferați este Mihai Răduț, ultima dată la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

FCSB, transferuri importante în vară

În decurs de aproape două săptămâni, jucătorii FCSB se vor deplasa la Botoşani, Karagandy şi Arad, ultimele două deplasări venind una după alta. Mai exact, vicecampioana României va parcurge în jur de 10.733 de kilometri în primele săptămâni ale sezonului 2021-2022.

În încercarea de a câștiga titlul după o pauză de șase ani FCSB a avut o campanie de achiziții interesantă în această vară, aducându-i pe Andrei Cordea, Alexandru Creţu, Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek.

În schimb, FCSB a primit o veste foarte proastă cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon. FANATIK a aflat că Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente şi va rata primele meciuri ale “roş-albaştrilor” din stagiunea care va începe pe 15 iulie, cu meciul de la FC Botoşani.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,70 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT