Sport

Gigi Becali face iureș în primul 11 al FCSB după 1-1 cu Universitatea Craiova. „Tavi Popescu nu va mai fi titular. Acum ne interesează milioanele de Liga Campionilor, nu din transferuri” Video

Gigi Becali a avut o ieșire nervoasă după FCSB - U Craiova 1-1 și îl scoate din "primul 11" pe Octavian Popescu. Latifundiarul anunță o nouă strategeie în play-off.
20.03.2023 | 12:35
Gigi Becali face iures in primul 11 al FCSB dupa 11 cu Universitatea Craiova Tavi Popescu nu va mai fi titular Acum ne intereseaza milioanele de Liga Campionilor nu din transferuri Video
Gigi Becali, la o conferință de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în prima etapă din play-off, scor 1-1, cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii s-au depărtat la 5 puncte de liderul Farul Constanța, echipa lui Hagi fiind singura care a reușit să câștige în prima etapă din play-off.

Gigi Becali face iureș în primul 11 al FCSB după 1-1 cu Craiova. Tavi Popescu, out din echipă

Gigi Becali a făcut iureș după FCSB – U Craiova și anunță schimbări în “primul 11” al roş-albaştrilor pentru meciurile viitoare. Patronul a declarat că Tavi Popescu va zbura din echipă, urmând ca Florinel Coman şi Andrei Cordea să fie cei doi jucători folosiţi în cele două benzi:

ADVERTISEMENT

“Jocul mă încurajează. Prima repriză cu Craiova a fost mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui şi nici Florinel Coman. El a avut o mică problemă la muşchi. Asta a fost problema. Şi dacă făceam echipa corect… 

Acum nu va mai fi făcută echipa în funcţie de… Până acum trebuia să facem bani din jucători. Acum s-a terminat. De acum trebuie să facem bani din Liga Campionilor. Deci acum joacă cine trebuie să joace.

ADVERTISEMENT

“Are 20 de ani, are timp să îl vadă Anglia, Franţa, Germania şi Italia”

Va juca Coman stânga, acolo e postul lui şi îl va înlocui, dacă va fi nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Nu va mai juca titular. L-am forţat că îl vede Vasile, îl vede Ionică, Anglia, Franţa, Germania. Are 20 de ani, are timp să îl vadă Anglia, Franţa, Germania şi Italia.

Pentru că dacă făceam echipa corect din prima, cu Cordea şi Coman, era alta situaţia. M-aţi înţeles? Dar am zis să joace amândoi. Gata, acum facem ce trebuie să facem, în play-off. Asta este situaţia”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă ad-hoc organizată la Palat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Nu o să poată să fure ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi. M-aţi înţeles?”

Latifundiarul a fost nemulţumit şi de arbitrajul din meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali consideră că echipa sa trebuia să primească nu mai puţin de trei penalty-uri, dar s-a consolat cu gândul că şi rivalii de la CFR Cluj au pierdut puncte:

“În prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult pentru că eu cred, fără să deranjez pe nimeni, că lupta noastră este cu CFR Cluj. Adică, noi cu CFR Cluj ne batem şi făcând o analiză, eu zic că U Craiova este o echipă mai puternică decât Rapid şi având egalitate de puncte după prima etapă este un avantaj. 

ADVERTISEMENT

Eu aşa cred. Altcineva o să se supere, dar eu spun opinia mea. Le mai transmit încă ceva. Nu o să poată să fure ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi. M-aţi înţeles? Staţi şi furaţi cu VAR-ul, noi o să dăm goluri. Trei penalty-uri clare.

I-a dat cu cotul în cap. A pus mâna pe ea. La Edjouma vine şi îi dă brânci, tu îi dai galben şi îl bagi în VAR pe ăla care tot timpul ne-a ciupit. Cum îl cheamă? Popa ăla. Tot timpul ne-a distrus pe noi. 

Nici nu e nevoie de VAR că s-a văzut în cursul jocului. Pentru ce mai trebuie acolo VAR? Dacă nu a cerut arbitrajul video, s-a crezut prea şmecher. Dar ce cred eu, spun. Voi cu VAR nu puteţi să furaţi câte goluri corecte dăm noi… cu vopsea… roş-albastră”, a spus Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „12 și sub 4,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT