Fotbal intern

Gigi Becali face orice ca Steaua să nu promoveze! Patronul FCSB se duce la TAS

06.07.2020 | 11:23
Gigi Becali face orice ca Steaua sa nu promoveze Patronul FCSB se duce la TAS
Gigi Becali face orice ca Steaua să nu promoveze! Patronul FCSB se duce la TAS. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali face orice pentru ca Steaua să nu promoveze în Liga 3 și se va duce până la TAS, pentru a face o contestație împotriva formației din Liga 4.

Latifundiarul din Pipera va face un nou demers pentru a bloca echipa armatei din drumul către primele ligi din România.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va contesta două decizii luate de Federația Română de Fotbal în luna iulie a anului 2019.

Gigi Becali se duce la TAS pentru ca Steaua să nu promoveze

Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să poată promova în Liga 3 și se va duce la TAS, unde va contesta două decizii luate de Federația Română de Fotbal în iulie 2019.

ADVERTISEMENT

Prima decizie se referă la posibilitatea cluburilor de drept public din Liga 2 de a-și schimba statutul juridic sau a transfera activitatea unui club de drept privat pentru a putea obține licența de Liga 1.

Cea dea doua decizie obligă cluburile din Liga 1 de a avea echipe de fotbal feminin din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir vede un scenariu negru la FCSB

Dumitru Dragomir prevede un scenariu negru la FCSB dacă Gigi Becali nu va mai investi bani la echipă: „Echipa lui Gigi Becali a ajuns rău de tot.

A ajuns fără stadion, fără numele Steaua, fără palmaresul acestei mari echipe a României, fără preparator fizic, fără o mare parte de suporteri, fără baza din Ghencea, iar de cinci ani nu mai câștigă campionatul”.

ADVERTISEMENT

„Insă eu prevăd că la anul situația o să fie și mai rea. Am auzit că Gigi nu mai vrea să bage bani la echipă, iar dacă nu o să mai bage bani, atunci echipa lui va ajunge mai rău ca Dinamo.

Își va vinde vedetele din echipă, Coman, Man Tănase, iar Gigi o să rămână doar cu centrul de juniori. Dar Gigi și-a făcut rău cu mâna lui din cauza politicii sale pe care a ales-o să o ducă la echipă”.

„Aparițiile TV de după meciuri, atacurile la jucători, implicarea la primul 11 și multe altele au dus ca Gigi de cinci ani să nu mai câștige campionatul, iar acum nici de locul 3 nu este sigur”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru  prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: