Fotbal intern

Gigi Becali face revoluție la FCSB. “Nu o să mai vedeți niciun jucător străin!” Ce fotbaliști sunt în pericol

27.02.2019 | 12:56
Gigi Becali face revolutie la FCSB Nu o sa mai vedeti niciun jucator strain Ce fotbalisti sunt in pericol

Gigi Becali a anunțat ce planuri are pentru viitorul apropiat, iar patronul FCSB-ului este pregătit să facă revoluție la gruparea roș-albastră. Latifundiarul din Pipera susține că nu vor mai exista jucători străini în lotul vicecampioanei României în maxim doi ani.

Gigi Becali își dorește ca la FCSB să evolueze jucători din România. La vicecampioana României o să mai aducă câte un fotbalist străin doar dacă acesta va da randament la o altă echipă din Liga 1 Betano și îl va impresiona.

Gigi Becali vrea să facă revoluție la FCSB

“Peste 1-2 ani nu o să mai vedeți niciun jucător străin la Steaua. Poate o să mai apară unul, dar și ăla să fie verificat de Sepsi, de Iași. Eu nu mai stau să verific. Îi văd acolo și după aceea îi iau eu dacă îmi plac. Cele mai bune rezultate le-am avut când am avut la echipă mulți români”, a spus Gigi Becali la Pro X.

În prezent, FCSB are în lot cinci jucători străini. Bogdan Planic și Harlem Gnohere sunt printre cei mai valoroși fotbaliști din lotul vicecampioanei României. Fundașul sârb în vârstă de 27 de ani este căpitanul roș-albaștrilor și este cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro. În urmă cu aproape jumătate de an, Gigi Becali solicita în schimbul său 10.000.000 de euro. De partea cealaltă, Harlem Gnohere nu mai prinde primul 11 al FCSB-ului, dar latifundiarul din Pipera este dispus să îl vândă contra sumei de 6 milioane de euro.

Mihai Bălașa, Harlem Gnohere și Bogdan Planic înaintea meciului FCSB - Lugano din Europa League
Mihai Bălașa, Harlem Gnohere și Bogdan Planic înaintea meciului FCSB – Lugano din Europa League

Alți jucători străini care au făcut diferența în lotul vicecampioanei României sunt Marko Momcilovic, Junior Morais și Filipe Teixeira. Ultimul și-a prelungit contractul cu FCSB în perioada de mercato din iarnă și va mai evolua pentru gruparea deținută de Gigi Becali încă un sezon.

Ce jucători străini are FCSB în lot:

  • Bogdan Planic (27 de ani) – 2 milioane de euro
  • Marko Momcilovic (31 de ani)  – 800.000 de euro
  • Junior Morais (32 de ani) – 750.000 de euro
  • Filipe Teixeira (38 de ani) – 100.000 de euro
  • Harlem Gnohere (31 de ani) – 2,5 milioane de euro