Fotbal intern

Gigi Becali, făcut praf: „Nu se pricepe la fotbal”

22.07.2018 | 13:09
Gigi Becali a fost făcut praf de Mitică Dragomir

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost făcut praf de fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir. Acesta a criticat felul în care patronul se implică la echipă, cu un ultim exemplu în acest sens fiind insistențele lui Becali pentru a schimba așezarea tactică.

Dragomir l-a remarcat însă pe Olimpiu Moruțan„N-am văzut nimic decât un singur fotbalist care va fi titular în națională dacă se va avea grijă de el, de Moruțan. Părerea mea este că nu sunt mulți fotbaliști care au ruperi de ritm ca el și inteligență de joc. Este cel mai talentat tânăr în acest moment din țară. Dacă ar fi pe mâna unui profesionist, ce fotbalist ar putea scoate din el. Să-i mărească un pic capacitatea de efort. El știe foarte bine cu mingea, trebuie să-l dea pe mâna unui profesor de atletism să-și coordoneze bine mișcările, dacă se întâmplă asta, va ajunge mare. Și să învețe să dea cu capul. Astra a jucat foarte bine, și-a depășit limitele. Căpitanul lor (n.r. Alexandru Stan) este tare de tot”, a spus Dragomir.

Gigi Becali, făcut praf de Mitică Dragomir: „El știe să facă bani”

Mitică Dragomir s-a arătat extrem de nemulțumit de felul în care a arătat FCSB în sistemul 4-3-3: „Eu n-am văzut niciun sistem, decât un fotbalist de 37 de ani care a fost cel mai bun de pe teren (n.r. Teixeira). Restul n-ai ce să vezi, parcă erau hipnotizați. Poate este tensiunea prea mare la Steaua. Schimbarea lui Nedelcu mi s-a părut o parodie. E cel mai bun de pe teren și îl scoți? A dat cineva ordin, a făcut ceva? Un rahat (n.r. cu schimbarea sistemului) ei nici nu înțeleg despre ce este vorba. Părerea mea este că ar trebui să lase pe alții care se pricep la activitatea asta. El știe să facă bani, nu să facă echipe. Echipele se fac greu”, a mai spus Dumitru Dragomir la Pro X.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri