Sport

Gigi Becali, ironii la adresa suporterilor: ”Și eu vreau să cumpăr Real Madrid!”. Cât valorează jucătorii FCSB

Patronul echipei FCSB a râs de suporterii roș-albaștrilor care i-au trimis o scrisoare de intenție prin care își manifestau interesul pentru achiziționarea clubului.
25.11.2021 | 18:21
Gigi Becali ironii la adresa suporterilor Si eu vreau sa cumpar Real Madrid Cat valoreaza jucatorii FCSB
Gigi Becali şi sigla FCSB. Sursa: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Liderul suporterilor din peluza Nord, Gheorghe Mustață, s-a ținut de cuvânt și i-a trimis lui Gigi Becali o scrisoare prin care își reiterează interesul pentru cumpărarea clubului FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor a ironizat gestul suporterilor și le-a transmis că îi așteaptă la Palat împreună cu potențialul cumpărător pentru a negocia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a amuzat pe seama scrisorii de intenție a fanilor din Peluza Nord

Omul de afaceri continuă să susțină că este dispus să vândă societatea care deține clubul FCSB și că prețul cerut în urmă cu câteva zile, 10 milioane de euro, rămâne neschimbat.

Becali este convins că suporterii conduși de Gheorghe Mustață nu vor reuși să adune suma cerută de el și a râs de eforturile acestora de a găsi un cumpărător.

ADVERTISEMENT

”La mine, cine vrea să cumpere să facă ofertă şi să-mi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid! Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. 

Ei (suporterii FCSB – n.r.) cred că pot să strângă banii pe Facebook. Şi au făcut o scrisoare intenţie. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere să vină Mustaţă cu el în faţa mea. ’Bă domnul Becali, vreau să cumpăr!’. 

ADVERTISEMENT

Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de intenție poţi să dai miliarde”, a spus Becali pentru as.ro.

La cât a evoluat Gigi Becali lotul de jucători de la FCSB

Patronul roș-albaștrilor le-a reamintit suporterilor că este dispus să vândă doar societatea care administrează clubul de fotbal FCSB, iar pe jucători îi va transfera ”la pachet” la o eventuală viitoare echipă pe care o va finanța.

ADVERTISEMENT

Afaceristul și-a evaluat jucătorii la o sumă pe care nici un potențial investitor nu și-ar putea permite să o plătească. Numai Octavian Popescu este evaluat de Becali la câteva zeci de milioane de euro.

”Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 7,60 este cota pentru „X și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT