Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, fascinat de Ștefănescu după FCSB – Corvinul 3-0: „E de joc electronic. L-a depășit pe Coman”

Gigi Becali s-a arătat fascinat de Marius Ștefănescu după golul exemplar pe care l-a marcat la debut în FCSB - Corvinul, scor 3-0.
05.07.2024 | 11:36
Gigi Becali fascinat de Stefanescu dupa FCSB  Corvinul 30 E de joc electronic La depasit pe Coman
Gigi Becali, despre Marius Ștefănescu după FCSB - Corvinul 3-0. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Noul atacant al campioanei a reușit și înscrie un gol de manual în duelul din Supercupa României și l-a impresionat pe patron. Astfel, Gigi Becali s-a arătat fascinat de execuția lui Ștefănescu la debutul său pentru FCSB.

Gigi Becali, fascinat de Ștefănescu după FCSB – Corvinul 3-0: “E de joc electronic. L-a depășit pe Coman”

Gigi Becali a fost fascinat de modul în care Marius Ștefănescu a marcat primul gol pentru FCSB. Noul fotbalist al campioanei a primit o pasă în careu de la Daniel Popa și acesta a trimis balonul pe jos cu piciorul stâng direct în poartă. Execuția de atacant l-a impresionat la maxim pe patronul “roș-albaștrilor”, care a dezvăluit deja clauza de reziliere a jucătorului.

ADVERTISEMENT

“Să vă uitați la golul 2 dat de Ștefănescu. Face parte dintre marii jucători, cei care văd lucruri ca de joc electronic. El a băgat mingea în poartă, nu a dat la poartă. Majoritatea jucătorilor trag la poartă.

El a dat la sigur. A văzut culoarul și a băgat-o în poartă. Nu se aștepta nimeni că o să dea așa. E mare jucător și va pleca pe clauza de 10 milioane de euro de la noi. Sub 10 milioane nu se va mișca de la noi. 

ADVERTISEMENT

Coman driblează mai bine decât el, dar Ștefănescu l-a depășit acum. Coman dă la poartă, trage la poartă, Ștefănescu dă gol, bagă mingea în poartă, e diferență. Alta e când o plasezi și o tragi în poartă.

Sunt rari și jucătorii mari care fac asta. Ce a putut să facă el e ceva rar și vezi doar la cei mai mari jucători. Nu am avut un jucător ca el până acum”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu, reacție după debutul la FCSB

Aflat la prima apariție oficială în tricoul FCSB, Marius Ștefănescu a confirmat așteptările lui Gigi Becali și a reușit să înscrie împotriva Corvinului Hunedoara. Atacantul în vârstă de 25 de ani a contribuit decisiv la o seară magică a campioanei României în Ghencea.

“Un debut bun. Am reușit să câștigăm trofeul. Ăsta este cel mai important lucru. Am avut câteva ocazii chiar eu. Ne-am mișcat bine pentru primul meci.

ADVERTISEMENT

A fost un meci încins, o finală. O finală care trebuie câștigată. M-am adaptat foarte bine și sper în continuare să fac lucrurile la fel de bine”, a spus Marius Ștefănescu după debutul la FCSB.

Gigi Becali, despre Marius Ștefănescu după FCSB - Corvinul 3-0

ADVERTISEMENT