Sport

Gigi Becali, un dictator pe urmele lui Ceaușescu! Cum a blocat apariția informațiilor despre ultimul amical al celor de la FCSB cu Edi pe bancă! Exclusiv

FSCB a disputat un amical în week-end la baza de la Berceni împotriva divizionarei secunde Unirea Constanța. Din ordinul lui Gigi Becali nu a apărut nicio informație despre eveniment pe facebookul FCSB!
15.11.2021 | 19:00
Gigi Becali un dictator pe urmele lui Ceausescu Cum a blocat aparitia informatiilor despre ultimul amical al celor de la FCSB cu Edi pe banca Exclusiv
Amicalul FCSB - Unirea Constanța 5-0 s-a disputat cu porțile închise, dar chiar și așa Gigi Becali a interzis orice scurgere de informații
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, 43 de ani, a plecat de la FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în week-end. Dar până la despărțirea oficială de clubul lui Gigi Becali, Edi Iordănescu a disputat un ultim meci pe banca roș-albaștrilor în cursul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie.

Este vorba despre partida amicală împotriva divizionarei secunde Unirea Constanța, care a avut loc în baza de pregătire de la Berceni. Despre acest meci nu a apărut însă nicio știre în spațiul public! De ce?

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, cel care a decis să nu se publice nimic despre întâlnirea de pregătire a fost patronul Gigi Becali, aflat în conflict deschis la ora jocului cu Edi Iordănescu! Ulterior, părțile chiar s-au despărțit!

Gigi Becali a interzis apariția informațiilor pe canalul oficial al clubului de la amicalul FCSB – Unirea Constanța 5-0

Pentru ca publicul să fie informat, în special fanii celor de la FCSBFANATIK vine cu noutățile care nu au apărut nicăieri. FCSB condus de Edi Iordănescu pentru ultima oară a învins Unirea Constanța cu 5-0, golurile fiind marcate Dumiter, Budescu, Vali Gheorghe, Olaru și Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Primul 11 al FCSB cu Unirea Constanța: Straton – Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Șut, Vali Gheorghe – Cordea, Budescu, Dumiter.

Este pentru prima oară când nu apare pe canalul oficial al clubului nicio informație despre un meci al celor de la FCSB de când Gigi Becali e la club! Iar motivul îl reprezintă chiar patronul! Gigi Becali, un dictator care pășește tot mai apăsat pe urmele lui Nicolae Ceaușescu!

Gigi a cerut informații despre meci imediat după disputarea lui, apoi, din informațiile noastre, le-a transmis celor de la club să nu se scrie nimic pe Facebook! Becali era în plin război cu antrenorul Edi Iordănescu, care îl notificase prin avocați cu două zile în urmă. Deci să luăm faptele cronologic.

ADVERTISEMENT

La câteva ore după meciul amical, Edi Iordănescu a venit cu o primă poziție oficială despre tensiunile de la club, postând pe propriul cont de Facebook. Gigi Becali dorise inițial să-i ofere 200.000 de euro pentru rezilierea contractului, adică doar o parte din cei 500.000 de euro stipulați prin clauză.

Postarea lui Edi Iordănescu pe Facebook l-a enervat teribil pe Gigi Becali. „Chestia cu banii donați la copii și bătrâni i-a pus capac”

A fost în acel comunicat al lui Edi Iordănescu o intenție declarată a acestuia care l-a enervat teribil pe Gigi Becali. Anume că vrea ca patronul să-i plătească acea clauză, apoi el va dona banii!

ADVERTISEMENT

Chestia cu banii donați la copii și bătrâni i-a pus capac lui Gigi. Din acel moment a zis că nu o să-i mai dea niciun cent lui Edi ca să plece, că poate să stea până la vară, dar îl va toca zi de zi”. Așa sună dezvăluirile pentru FANATIK ale celor din preajma lui Gigi Becali, care au fost surprinși de reacția virulentă a șefului.

De fapt, a doua zi, duminică, 14 noiembrie, într-o intervenție la Digisport, Becali a anunțat că nu e de acord ca o eventuală sumă dată de el lui Edi să ajungă la copii și bătrâni. „Nu face el donații pe banii mei! Să-și pună pohta în cui!”, a decretat Becali la Matinal.

La câteva minute după ce FANATIK a dezvăluit că Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, Gigi Becali a ordonat postarea oficială: „Mulțumim, Edward Iordănescu!”

Totul s-a petrecut însă pe repede înainte în cursul zilei de duminică. Imediat după prânz, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, că avocații antrenorului au căzut de acord cu Becali pentru o reziliere a contractului.

Edi a decis să plece fără să mai solicite niciun euro din cei 500.000 trecuți în clauză. Becali avea acordul verbal al lui Iordănescu. Actele de reziliere urmau să fie semnate a doua zi, când Argăseală l-a așteptat pe Edi în cantonamentul de la Berceni.

Ce a făcut Gigi Becali la câteva minute după ce se rezolvase „cazul”? Le-a ordonat celor care se ocupă de contul oficial de FB al FCSB să posteze IMEDIAT anunțul despărțirii de tehnician! Asta deși, pe acte, totul era încă în aer! „Mulțumim, Edward Iordănescu!”

De ce a făcut-o Gigi? Ca să confirme FANATIK, dacă ar fi să glumim… Nu, Becali a făcut-o de teama ca Edi Iordănescu să nu cumva să se răzgândească și să mai rămână la FCSB! Când a fost cazul să anunțe fanii că echipa a jucat un amical, Becali a blocat totul… Când a trebuit să-și satisfacă „pohta” despărțirii de Iordănescu, Becali a dat „verde” în secunda doi!

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate când s-a produs prima schismă în relația dintre Becali și Iordănescu. Pe 30 septembrie, site-ul nostru informa despre scandalul monstru dintre cei doi, încheiat atunci cu replica antrenorului: „Dacă nu-ți convine, îmi fac bagajele!” A trecut doar o lună și jumătate, timp în care FCSB a câștigat non-stop exceptând ultimul joc, remiza de la Voluntari!

  • 1 eșec în 10 meciuri de Liga 1 a avut Edi Iordănescu la FCSB, în deplasarea de la CFR Cluj. În rest 7 victorii și două remize
  • 15.000 de euro lunar era contractul lui Edi Iordănescu cu FCSB, semnat până pe 30 iunie 2022. „Dead-line”-ul a fost ante-datat pe 15 noiembrie 2021

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT