Sport

Budescu a sărbătorit despărțirea de FCSB în stil mare: cu pomana porcului, șpriț și lăutari! Foto exclusiv

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul FCSB-ului, Constantin Budescu, nu va mai continua din iarnă la echipă, însă jucătorul nu pare deloc afectat și a tăiat porcul de Ignat ca în fiecare an.
20.12.2021 | 22:33
Budescu a sarbatorit despartirea de FCSB in stil mare cu pomana porcului sprit si lautari Foto exclusiv
Constantin Budescu a tăiat porcul de Ignat după ce Gigi Becali a anunțat că nu va mai continua la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că „magicianul” Budescu nu va mai continua la FCSB din iarnă, iar Gigi Becali a confirmat acest lucru după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Motivul principal pentru despărțirea de Budescu anunțat în exclusivitate de FANATIK este salariul său lunar de 25.000 de euro, însă mijlocașul nu pare deloc afectat și a sărbătorit de Ignat prin sacrificarea unui porc și cu „pomana porcului”.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu nu e afectat de declarațiile lui Gigi Becali. A tăiat porcul înainte de Crăciun

Constantin Budescu a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie în care se laudă cu porc mare pe care l-a sacrificat chiar de Ignat.

Constantin Budescu a tăiat porcul de Ignat. Sursă foto: captură Instagram
Constantin Budescu a tăiat porcul de Ignat. Sursă foto: captură Instagram.

Budescu a fost mai mult rezervă în ultimul timp la FCSB și are în acest sezon doar zece meciuri în Casa Pariurilor Liga 1, în care a reușit un gol din penalty și doar o pasă decisivă. Asta nu l-a oprit să se pregătească de sărbători corespunzător, așa cum îi place lui în fiecare an și a făcut pomana porcului.

ADVERTISEMENT
„Pomana porcului” a la Constantin Budescu. Sursă foto captură Instagram
„Pomana porcului” a la Constantin Budescu. Sursă foto: captură Instagram.

Evaluat conform transfermarkt la 1.500.000 de euro, mijlocașul de 32 de ani mai are contract cu echipa lui Toni Petrea până în vara lui 2023 însă are șanse minime să mai continue la FCSB.

Constantin Budescu a continuat petrecerea, iar seara a sărbătorit sus pe mese cu lăutari

Constantin Budescu s-a distrat de minune în ziua anunțului lui Gigi Becali că nu va mai continua la FCSB. A intrat live pe pagina sa oficială de Facebook și a cântat cot la cot cu lăutarii, în timp ce era urcat pe un scaun.

ADVERTISEMENT
Budescu petrece cu lăutari deși Gigi Becali a anunțat că nu va mai continua la FCSB. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu
Budescu petrece cu lăutari deși Gigi Becali a anunțat că nu va mai continua la FCSB. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu

Printre cei care au urmărit video-urile postate de Budescu se află și coechipierul său, Ionuț Panțîru, care se amuză de calitățile vocale ale veteranului FCSB.

Ionuț Panțîru se distrează la filmarea lui Constantin Budescu. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu
Ionuț Panțîru se distrează la filmarea lui Constantin Budescu. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Budescu după meciul cu Sepsi: „Are un salariu mare și nu mai vreau”

Gigi Becali trebuie să îi plătească lui Constantin Budescu anual conform contractului 300.000 de euro, sumă la care se adaugă și primele de joc, iar patronul FCSB-ului nu mai este dispus să plătească atâția bani pentru un singur jucător.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Budescu să vedem ce bani vrea să încheiem, la fel și cu Keșeru. S-a terminat cu salariile mari, o să jucăm cu jucătorii ăia de locurile 2-3. Eu o să-mi văd de treaba mea, stau acasă. Nu-mi convine. Budescu are un salariu mare și nu mai vreau”, a spus patronul FCSB la PRO X.

Într-o intervenție în exclusivitate pentru FANATIK, Gigi Becali a explicat că nu e deranjat de faptul că Budescu e mai mult rezervă: „Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?”.

Gigi Becali, deranjat de exterioarele lui Budescu: „„Dacă dormi, nu mai faci nimic cu talentul”

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Constantin Budescu după meciul cu Rapid și i-a atras atenția că pierde foarte multe mingi: „De la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. Ești Budescu, ești cel mai talentat fotbalist din România, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Vine altul și îți fură ‘varza’.

Îi cer lui Budescu să se concentreze mai mult. CFR e foarte puternic. La un moment dat, era la mijlocul terenului și se uita să vadă unde pasează și până să dea în minge a venit unul și-a băgat piciorul. În loc să dea în ‘varză’, a dat în piciorul ăluia. Asta ce înseamnă? Lentoare, lejeritate”.

Momentul rupturii dintre Gigi Becali și Constantin Budescu

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali a făcut scandal după ce Edi Iordănescu nu l-a schimbat la pauză pe Constantin Budescu în meciul cu FC Voluntari și l-a scos abia spre finalul partidei: „Nemulțumirea a fost că Budescu a fost schimbat în minutul 66, eu îl schimbam în minutul 30. Nu am crezut niciodată că dă șapte exterioare, că nu a făcut niciodată așa. Nu stăm după Budescu, mă interesează să joace bine echipa”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a fost exasperat de atitudinea lui Constantin Budescu care la meciul cu Farul Constanța a dat toate pasele cu exteriorul din momentul în care a intrat pe teren: „Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul și îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,93 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT