Sport

Remarcatul lui Gigi Becali după duelul cu Farul Constanţa. L-a criticat în trecut, acum e omul meciului: “Joacă repede, din prima. E altceva”. Exclusiv

Gigi Becali a fost exuberant după succesul FCSB-ului în faţa Farului Constanţa, scor 2-0. Patronul celor de la FCSB l-a remarcat pe Malcom Edjouma, transferat în această iarnă de la Botoşani.
15.03.2022 | 17:28
Remarcatul lui Gigi Becali dupa duelul cu Farul Constanta La criticat in trecut acum e omul meciului Joaca repede din prima E altceva Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanţa şi continuă lupta pentru titlu. Roş-albaştrii au înscris ambele goluri în repriza secundă, prin Malcom Edjouma şi Octavian Popescu.

Remarcatul lui Gigi Becali după meciul cu Farul Constanţa: “Edjouma are un aport important la victorie”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre victoria în faţa celor de la Farul, care îi dă speranţe importante pentru titlu. Patronul a remarcat jocul lui Malcom Edjouma, transferat în iarnă de la FC Botoşani:

ADVERTISEMENT

“Edjouma are un aport important la victorie. Pe lângă golul marcat. E mijlocaş şi s-a văzut că joacă din prima, joacă repede. Aşa îmi place. Cred că va deveni un jucător important pentru noi. Piesa lipsă de la mijlocul terenului”, a spus Becali pentru FANATIK.

Edjouma a deschis scorul în minutul 66, profitând de o respingere greşită a portarului advers. Mijlocaşul a avut o prestaţie diametral opusă în meciul din play-off cu Farul faţă de meciul din finalul sezonului regulat împotriva aceleiaşi echipe.

ADVERTISEMENT

Edjouma, criticat de patron după meciul din sezonul regulat cu Farul: “Nu era pe nicăieri, se încurca în minge”

După înfrângerea cu 0-2 suferită în finalul lunii februarie în faţa constănţenilor, Gigi Becali l-a luat în vizor pe Edjouma, pe care a dat vina pentru eşec:

“Edjouma, din cauza lui am pierdut meciul ăsta. Nu era pe nicăieri. La început, pasa doar frontal. Acum, nu era pe nicăieri, se încurca în minge. Mi-a zis Petrea că e foarte obosit Edjouma”, a spus Becali la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul, transferat pe 330.000 de euro de la Botoşani!

Malcom Edjouma a fost transferat în luna februarie de FCSB de la FC Botoşani pentru 330.000 de euro. În plus, roş-albaştrii l-au împrumutat până în vară pe Denis Haruţ, în schimbul acestei mutări.

Până acum, jucătorul francez a bifat şase prezenţe în tricoul roş-albaştrilor, fiind titular de fiecare dată. Golul cu Farul este al doilea pentru FCSB după ce a marcat şi în deplasarea de la Mioveni, scor 1-1.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Malcom Edjouma
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT