Sport
notix pixel id

Omul în care Gigi Becali are încredere oarbă la FCSB: „Dă dovadă de foarte mare loialitate”

Ionuț Luțu este de departe cel mai important om din anturajul lui Gigi Becali și al FCSB, iar fostul fotbalist rezolvă cele mai importante probleme ale omului de afaceri.
30.11.2021 | 14:23
Omul în care Gigi Becali are încredere oarbă la FCSB: „Dă dovadă de foarte mare loialitate”
Gigi Becali are cea mai mare încredere în Ionuț Luțu, omul bun la toate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală în apropierea palatului din Aleea Alexandru, iar Ionuț Luțu a fost vinovatul principal.

Cu toate acestea, patronul FCSB are mare încredere în mâna sa dreaptă, Ionuț Luțu fiind omul care le face pe toate și se ocupă de foarte multe problemele ale lui Gigi Becali.

Ionuț Luțu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali: „Este cel mai de încredere om pe care eu l-am văzut în viața mea!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că Ionuț Luțu este unul dintre cei mai importanți oameni din anturajul lui FCSB și al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Foarte apropiat de Becali, Dumitru Dragomir spune lucrurilor pe nume și nu îl consideră pe Ionuț Luțu, doar un simplu șofer, de multe ori patronul FCSB fiind cel care se află la volan.

„Luţu nu fost niciodată şoferul lui Becali. Este cel mai de încredere om pe care eu l-am văzut în viaţa mea. Gigi are încredere oarbă în el. Iar omul ăsta a dovedit de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Dă dovadă de foarte mare loialitate. Şi ce dacă el a rămas acum fără carnet? O să conducă Gigi şi în dreapta o să fie Luţu. Şi aşa de cele mai multe ori conducea Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Cum s-a produs accidentul în care au fost implicat Gigi Becali și Ionuț Luțu

Un martor ocular a relatat cum s-a produs accidentul în care au fost implicați Gigi Becali și Ionuț Luțu: „Eu eram în coloana din spatele maşinii Mercedes. Mergeam pe Bulevardul Aviatorilor, sensul spre Piaţa Victoriei. La un moment dat, şoferul Mercedesului a frânat brusc, fără să semnalizeze şi a făcut stânga în dreptul străzii Aleea Alexandru, peste linia dublă continuă.

ADVERTISEMENT

Din sens opus, dinspre Victoriei, venea o Dacia Logan de culoare gri, pe care a lovit-o în zona roţii din stânga-spate. Probabil că n-a văzut Loganul, pentru că era de culoare gri, plus că intensitatea farurilor nu era aşa bună.

În urma impactului, Loganul a fost aruncat pe contrasens, în timp ce Mercedesul s-a răsucit cu spatele spre Aleea Alexandru”, a declarat acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urma acestui incident, Ionuț Luțu a rămas două luni fără permisul de conducere, ceea ce este o problemă uriașă pentru omul care aleargă zilnic pentru a rezolva diverse lucruri pentru patronul FCSB.

Ce a declarat Gigi Becali după accidentul rutier în urma căruia Luțu a rămas fără carnet

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede.

ADVERTISEMENT

Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.

A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik