Sport

Mircea Lucescu a vizitat baza FCSB de la Berceni împreună cu Gigi Becali. Transferurile jucătorilor ucraineni au căzut: „Sidorciuk mă interesa cel mai mult, dar nu vrea!””

Gigi Becali a anunțat că FCSB va primi mai mulți jucători ucraineni, printre care și trei fotbaliști de top, de la Dinamo Kiev și de la Șahtior Donețk, însă aceștia doar se vor antrena la baza din Berceni.
23.03.2022 | 11:51
Mircea Lucescu a vizitat baza FCSB de la Berceni impreuna cu Gigi Becali Transferurile jucatorilor ucraineni au cazut Sidorciuk ma interesa cel mai mult dar nu vrea
Mircea Lucescu a vizitat baza de la Berceni, unde se vor antrena jucătorii lui Dinamo Kiev și Șahtior. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
23-03-2022
10:57

Mircea Lucescu i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru ajutor

Mircea Lucescu a vizitat baza de la Berceni a FCSB, cu Gigi Becali pe post de ghid. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a fost însoțit și de secundul Emil Caras.

Mircea Lucescu la baza FCSB de la Berceni
Mircea Lucescu a vizitat baza FCSB de la Berceni. foto: Digisport.

„Il Luce” a fost impresionat de condițiile de la baza de pregătire de la Berceni: „Gigi Becali s-a oferit să dea baza, baza e una foarte bună. Condițiile sunt excelente și îi mulțumim pentru ospitalitate, pentru generozitate.

Am căutat locuri de cazare și posibilități de antrenament pentru echipa U19. Am vrut să jucăm la București. El s-a oferit să preia echipa. Sunt condiții foarte bune. Nu putem decât să îi mulțumim pentru această ospitalitate, pentru generozitatea lui”.

Mircea Lucescu a lămurit și situația celor trei jucători ai lui Șahtior și Dinamo Kiev, care se vor antrena cu FCSB: „Presa a preluat niște declarații, Gigi Becali a spus doar dacă există posibiltatea referitor la acei fotbaliști de la Dinamo Kiev. Sunt aici jucătorii de mai mult timp, au stat la George Copos, apoi s-au mutat la Pipera. Soția lui Sydorchuk așteaptă al patrulea copil… În cazul în care se poate, dacă ei vor, ar putea exista varianta.

E o problemă morală, oamenii mor acolo și ei să joace? Nu se poate! Deocamdată ei vor să se antreneze, atât. Când se va termina această nebunie, prima activitate care se va relua va fi sportul. O să mai vin și aici la FCSB, mă duc și la inaugurarea noului stadion din Giulești. Și poate să dă drumul să se joace și în Ghencea, e un stadion construit de noi toți”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo Kiev.

23-03-2022
09:50

Gigi Becali: „Dacă vrea Domnul să îmi dea campionatul, o să mi-l dea și cu ei și fără!”

Gigi Becali nu mai poftește la cei trei jucători ai lui Șahtior și Dinamo Kiev, chiar dacă și-l dorea foarte mult pe căpitanul Sidorciuk : „Nu a fost vorba de așa ceva. Am spus că eu voi propune dacă au nevoie. I-am spus băiatului: Dacă ai poftă să joci și vrei să joci, spui. Nu este condiționată treaba asta. Dacă vor să joace, să joace! Asta e ideea. Nu o fac cu interes. El a zis că deocamdată nu vrea! El a venit ca un căpitan de echipă să vină să vadă condițiile.

Cum e mai bine? Să se antreneze și să joace sau doar să se antreneze? Nu vreau să se interpreteze în niciun fel. E vorba de două luni, e fotbalist mare de clasă. Ne ajuta, dar asta e. Pe mine Sidorchiuk mă interesa cel mai mult.

Sunt 38 de persoane și o să stea aici. Le-a plăcut. Ceilalți trei se vor antrena separat pentru echipa națională a Ucrainei. Eu zic că îi dau o mână de ajutor să intre să joace. Se vor antrena cu prima echipă sau separat. Nu i-am mai propus nimic ca să nu se interpreteze. Dacă vrea Domnul să îmi dea campionatul, o să mi-l dea și cu ei și fără!”, a lămurit în sfârșit lucrurile patronul FCSB.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Mircea Lucescu în privința jucătorilor ucraineni pe care vrea să îi găzduiască la baza din Berceni.

Gigi Becali a anunțat că FCSB se întărește cu jucători ucraineni de milioane de euro

Gigi Becali a anunțat că FCSB se va întâri pentru două luni cu jucători de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, dezvăluind discuția purtată cu Mircea Lucescu:

ADVERTISEMENT

„M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat dacă putem și dacă avem posibilitatea să găzduim echipa națională de tineret a lui Dinamo Kiev, iar printre ei sunt trei jucători care vor fi la meciul naționalei Ucrainei cu Suedia.

Nu am pretenții de bani, vreau să ajut și e posibil ca favorul să se întoarcă spre mine cu trei jucători, pentru o lună, o lună și ceva, de la Dinamo Kiev, cu căpitanul Sidorciuk și cu încă doi închizători de la Șahtior, care stau aici în Pipera și de joi se vor antrena cu noi”.

ADVERTISEMENT

„Ajutorul a fost dezinteresat, dar acești jucători vor să se antreneze cu noi. Deci echipa de tineret și cei trei jucători. L-am întrebat pe MM și-mi spunea că nu e posibil că sunt jucători de milioane de euro.

Eu am întrebat dacă tot vor să se antreneze cu noi, să se antreneze și în meciurile oficiale cu noi. Nu e mai bine să te antrenezi cu Craiova? Mircea mi-a spus că da.

ADVERTISEMENT

Mâine mi-a spus că vine la 10 dimineața cu jucătorii, vin să vadă baza. Eu nu le dau niciun salariu, ei se antrenează pe gratis și o să joace pe gratis”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Căpitanul lui Dinamo Kiev poate juca în locul lui Edjouma sau Șut!”

Patronul FCSB-ului a continuat și a explicat cum pot intra direct titulari cei trei jucători ucraineni profesioniști pe care vrea să-i aducă la FCSB, spunând că este dispus să îl înlocuiască chiar și pe Malcom Edjouma, mijlocașul central care l-a impresionat înaintea transferului de la FC Botoșani, dar și după meciul cu Farul, scor 2-0:

ADVERTISEMENT

„Mircea așa mi-a spus, că vor să vină și ei și vor semna un contract pe două luni. Deci Sidorciuk, Stepanenko și încă un jucător.

Căpitanul de echipă poate juca în locul lui Edjouma și în locul lui Șut. Iar de un fundaș central avem nevoie”.

„Eu le pot da bani doar dacă luăm campionatul, ei oricum sunt milionari. Numai Dumnezeu dă titlul. Îi spun lui Dan Petrescu să fim noi în cărți până la meciul cu ei, că e greu cu Craiova.

Dacă nu bați Voluntari, te duci acasă și nu mai joci”, a mai spus Gigi Becali.

„Al treilea jucător este probabil Sergiy Krivtsov. El e fundaș central și cred că la el s-a referit Gigi Becali”, a declarat Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT