Sport

Gigi Becali l-a distrus după FCSB – CFR Cluj 3-3: „După atâția ani, nu știi nici să stai în marcaj”. Exclusiv

Gigi Becali a fost extrem de încântat de prestația lui Tavi Popescu în derby-ul cu CFR Cluj, dar a avut și câteva nemulțumiri. Finanțatorul lui FCSB l-a criticat pe Tănase, dar pe lista sa mai sunt și alți „clienți”.
24.01.2022 | 15:15
Gigi Becali la distrus dupa FCSB  CFR Cluj 33 Dupa atatia ani nu stii nici sa stai in marcaj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a criticat vehement pe Florin Tănase la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 3-3. Înlocuit cu Oaidă în minutul 88, căpitanul roș-albaștrilor nu este însă singurul fotbalist care l-a nemulțumit pe finanțatorul roș-albaștrilor.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Becali s-a enervat din cauza prestațiilor celor doi fundași laterali improvizați, Ovidiu Popescu și Denis Haruț. Niciunul dintre cei doi nu a încheiat meciul pe teren. Ambii au fost înlocuiți la pauză, după 45 de minute extrem de modeste.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu și Denis Haruț l-au scos din sărite pe Gigi Becali

Popescu joacă din 2016 la FCSB, atunci când roș-albaștrii au plătit 200 de mii de euro pentru transferul său de la ACS Poli Timișoara, dar nici după atâta timp nu reușește să se ridice la pretențiile lui Gigi Becali.

Mijlocașul improvizat fundaș dreapta la derby-ul cu CFR a greșit grav la golul egalizator al ardelenilor. Mai întâi, Ovidiu Popescu l-a faultat stupid pe Gabriel Debeljuh, alegându-se și cu un cartonaș galben, într-un moment în care campioana nu amenința poarta lui Vlad.

ADVERTISEMENT

Din lovitura liberă rezultată, echipa lui Dan Petrescu a făcut 1-1, prin atacantul croat, scăpat din marcaj de același Popescu.

Din informațiile noastre, Gigi Becali a transmis un mesaj direct celor vizați: „După atâția ani la Steaua (n.r. – FCSB), nu știi nici să stai în marcaj”, au fost reproșurile primite de Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Nici Haruț nu a scăpat de criticile șefului de la FCSB. Fundaș dreapta sau fundaș central de meserie, fotbalistul venit de la FC Botoșani a fost utilizat în banda stângă a apărării contra CFR-ului. Nu s-a remarcat decât în mod negativ, luând un cartonaș galben și fiind caracterizat de Gigi Becali drept „fricos”.

Toni Petrea, enervat și el din cauza lui Ovidiu Popescu

Golul egalizator al lui CFR Cluj a produs o scenă rar întâlnită la meciurile lui FCSB. Toni Petrea a făcut o criză de nervi în momentul în care a văzut că mingea trimisă cu spatele de Debeljuh intră în plasa porții lui Vlad.

ADVERTISEMENT

„Ovidiule, de ce să faci faultul ăsta?”, a urlat Toni Petrea către Popescu, gesticulând nervos și aruncând o sticlă de apă.

La finalul partidei, antrenorul vicecampioanei a explicat cum a trăit erorile comise de Ovidiu Popescu, care, cândva, era comparat de Gigi Becali cu Frank Lampard.

„Nu neapărat la adresa unui jucător am fost furios, dar le-am zis să aibă grijă să nu facă faulturi așa”, a declarat Anton Petrea, după FCSB – CFR Cluj 3-3.

  • 660 de mii de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Haruț, de la Botoșani, în februarie 2021

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,95 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT