Fotbal international

Gigi, RESEMNAT: “Diferenţă mare de valoare! Nu am fost egali!”

UPDATE. Gigi Becali a vorbit la finalul meciului celor de la FCSB cu Sporting, după ce echipa sa a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor....
24.08.2017 | 00:42
Gigi RESEMNAT Diferenta mare de valoare Nu am fost egali
ADVERTISEMENT

UPDATE. Gigi Becali a vorbit la finalul meciului celor de la FCSB cu Sporting, după ce echipa sa a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

ADVERTISEMENT

Patronul Stelei pune eşecul pe seama diferenţei de valoare şi are mari speranţe în Europa League. Totdată, acesta a explicat şi cum l-a luat pe Florinel Coman:

“Eu am văzut că e diferenţa mare de valoare, dar am avut acolo nişte ocazii. Dacă marcam acolo, era altecva, altfel jucam. La 1-1 trebuia să ne descoperim, dacă voiam ceva. Singurul lucru de care îmi pare rău, este că nu am putut juca cu fundaşii centrali, ei au fundaşi centrali mai slabi ca Larie. Ei sunt rapizi, au valoare. Să zicem că a greşit Niţă la golul doi, dar îţi dădea altul gol. Nu am fost egali, doar ca scorul din tur. Ca joc s-a văzut că e mare diferenţa. 

ADVERTISEMENT

Când l-a băgat şi pe Gnohere şi a jucat cu două vârfuri, a început nunta. Nu poţi juca aşa cu ăştia. Te mănâncă, ceea ce au şi făcut. Dar era firesc să facă schimbarea asta. Ce mai putea să facă? Dar tot ăla era deznodământul. Nu putem ajunge în grupe, decât pe ruta campioanelor. Noi am început bine repriza a doua. Dar acum ne bucurăm pentru o adiere de vânt? Noi nu am fost egali cu ei. Doar ca scor. Ca joc, s-a văzut că e diferenţa mare.

Acolo va fi altceva, se întăreşte echipa. La nivelul ăsta, un singur jucator aduce plus valoare sau minus valoare. Aici trebuie să alergi. Nedelcu poate alerga, Benzar e de echipa naţională, mai vine şi Coman, plus Bălaşa. O să se schimbe toata faţa. Nu mă interesează Europa League. Băgăm rezervele. Mă interesa doar play-off-ul Champions League. Ne axăm pe campionat.

ADVERTISEMENT

Pe Coman l-am luat înainte să îl vadă de la Şahtior, veniseră doi oameni de la club cu impresarul Arcadie. Băiatul avea nişte varice pe picioare şi şi-a pus nişte lipitori, care i-au luat vreo doi litri de sânge. De aia nu juca bine băiatul, i-au găsit anemie la analize”, a spus Becali la un post de televiziune.


UPDATE. Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională. Patronul FSCB  a dezvăluit care este jucătorul de la care aşteaptă calificarea în grupele Ligii Campionilor:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fim optimişti, dacă nu transmitem atitudine de biruinţă. Cel mai puternic sentiment dintotdeauna îl am, poate doar cu Standard să fi fost. Acum e mai multă dorinţă de calificare, lumea se învărte în jurul banilor. Trebuie să demonstrăm cine e Steaua, cu Talpan, cu malpan. Având în vedere şi râpa asta în care se află acum fotbalul românesc… E şi un gând de trufie, de care nu ne putem debarasa, toţi sunt în jos şi eu mă ridic. Mă buur că oamenii simpli reacţionează la nedreptatea care s-a făcut şi vin alături de mine şi de Steaua. 

E o echipă mai puternică, ceea ce eu vreau să fac, să construiesc Viitorul. De aia i-am luat pe Coman şi Nedelcu, să nu ne mai ducem ca mielul la tăiere. Cea mai mare încredere o am în Alibec, dar cea mai mare surpiză o poate face Golofca”, a spus Becali.

Patronul FCSB, Gigi Becali, era destul de optimist înaintea partidei din cadrul “play-off”-ului Ligii Campionilor, dar, pe de altă parte, în stilul său propriu, aştepta şi ajutor divin pentru obţinerea calificării. “Trebuie să recunosc faptul că sunt mai buni ca noi. Totuşi, dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm, dacă nu nu. Este doar după cum vrea Domnul”, a comentat Gigi Becali.

Finanţatorul “roş-albaştrilor” nu vrea nici măcar să vadă spectacol la acest meci, îl interesează doar calificarea, indiferent cum va fi obţinută aceasta. Totuşi, Becali nu crede că se va ajunge la loviturile de la 11 metri, pentru că se vor marca goluri. Omul de afaceri recunoaşte că e foarte probabil ca portughezii să înscrie, dar cum la acest meci va fi mingea şi la noi, calificarea rămâne deschisă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real. Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Gigi Becali FCSB-Sporting. “Nu cred că se va ajunge la 11 metri”

“Eu zic că se vor înscrie goluri. Iar oaspeţii au calitate multă în atac şi e foarte probabil că vor marca. Numai că, spre deosebire de meciul tur, mingea va fi şi la noi, şi aceasta înseamnă că e posibil să dăm şi noi gol sau goluri. De aceea, cred că se joacă această calificare. În schimb, nu cred că se va ajunge la loviturile de departajare, cum a fost la acel meci cu Ajax”, a mai spus Becali.

În final, patronul “roş-albaştrilor” a dus chiar până la absurd situaţiile în care FCSB se poate califica, dând chiar două exemple în acest sens. “Sunt de acord cu calificarea şi dacă stăm toti în poartă lângă Niţă şi îi prindem şi îi batem cu 1-0. Sunt de acord şi să dea ei 10 bare, iar noi să avem un sigur şut pe poartă, iar ăla să fie gol. Sunt de acord cu orice, numai să ne calificăm”, a afirmat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT