Sport

Gigi Becali, după erorile de arbitraj din FCSB – UTA 2-1: „Și cu VAR ne validau golurile!”

Gigi Becali le dă o replică dură rivalilor de la CFR Cluj după afirmațiile făcute pe marginea erorilor de arbitraj din FCSB - UTA. E convins că nici VAR-ul nu ar fi anulat golurile echipei sale.
06.12.2021 | 14:00
Gigi Becali dupa erorile de arbitraj din FCSB  UTA 21 Si cu VAR ne validau golurile
ADVERTISEMENT

Erorile grave comise de centralul Marian Barbu în meciul FCB – UTA 2-1 reaprind disputa principalelor candidate la titlul de campioană. Scos din minți de comentariile dure ale oficialilor clujeni, Gigi Becali s-a lansat într-o adevărată tiradă.

Să urle aia de la CFR cât vor ei. Prea s-au invătat să fure. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor?”, a răbufnit patronul roș-albaștrilor, exprimându-și, totodată, convingerea că sistemul VAR nu ar fi anulat reușitele echipei sale dacă ar fi fost implementat până acum în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fazele încriminate sunt tocmai cele două penalty-uri de care a beneficiat vicecampioana. Dacă primul a fost acordat în urma unui presupus fault comis de Roger asupra lui Octavian Popescu, cel de-al doilea nu are nicio justificare, în condițiile în care mingea părăsise terenul înainte să-l lovească în mână pe Medimorec.

Gigi Becali iese la atac. Replică dură pentru rivalii de la CFR Cluj

Vă spun sincer că îmi pare rău de băiatul ăla, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle ăia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au învățat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor?

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii. Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a ieșit mingea afară cu toată circumferința.

Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților? Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara nu a avut milă de rivali: „E strigător la cer”

Prin vocea directorului sportiv Bogdan Mara, CFR Cluj a criticat în termeni extrem de duri deciziile lui Marian Barbu și a acuzat jocuri de culise din partea arbitrilor în favoarea principalei contracandidate la titlu.

Am rămas fără cuvinte după meciul de azi dintre FCSB şi UTA. Toată presa scrie, a fost ceva… E clar că Balint e frustrat după un asemenea meci. Să fie două penalty-uri acordate greşit e viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate. E strigător la cer.

ADVERTISEMENT

Revin puţin la meciul nostru, el a ieşit, nu vreau sa ii spun numele (n.r. Mihai Stoica), să vorbească de meciul nostru… el care a vorbit şi a pus presiune pe arbitraj. Într-adevăr, la faza golului nostru cu Chindia a existat acel presupus henţ, dar Cristi Balaj a venit cu argumente şi a explicat frumos.

Înainte de acel henţ am avut un penalty foarte clar. Un meci oricum pe care noi l-am dominat fără emoţii, dar ce s-a întâmplat astăzi… Sunt dezgustat. La primul penalty chiar n-am înţeles, arbitrul era bine poziţionat şi a hotărât foarte repede… Vă daţi seama?

La al doilea a ieşit mingea centimetri buni. Ce să mai zic? Nu este primul meci, asta este problema! Se mai greşeşte… dar nu în felul acesta! Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat în această seară. De ce nu e o zi proastă şi în favoarea celorlalte echipe? Asta reiese, că FCSB este ajutată de arbitri”, a răbufnit oficialul campioanei, potrivit telekomsport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: