Sport

Gigi Becali, reacție pentru FANATIK după scandalul de la FCSB – UTA Arad 2-1: “Să vadă Istvan Kovacs și Camora cum e!”

Gigi Becali a comentat pentru FANATIK arbitrajul din meciul FCSB - UTA Arad în care roș-albaștrii sunt acuzați că au primit două penalty-uri gratuit. Latifundiarul susține că ambele decizii au fost corecte.
06.12.2021 | 15:36
Gigi Becali reactie pentru FANATIK dupa scandalul de la FCSB  UTA Arad 21 Sa vada Istvan Kovacs si Camora cum e
ADVERTISEMENT

A fost scandal la finalul meciului FCSB – UTA Arad 2-1. Roș-albaștrii s-au impus cu două penalty-uri transformate de Cristi Tănase, arbitrajul lui Marian Barbu fiind aspru contestat de arădeni.

Primul penalty a fost acordat după un fault comis de Roger în careu asupra lui Octavian Popescu, iar în faza care a dus la acordarea celei de a doua lovituri de pedeapsă, mingea părăsise terenul înainte de a-l lovi în mână pe Medimorec.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, reacție pentru FANATIK după scandalul de la FCSB – UTA Arad 2-1: “Primul e penalty clar”

Gigi Becali a comentat pentru FANATIK fazele incriminate de oaspeți și amplu discutate în spațiul public. Latifundiarul a susținut că arbitrajul lui Marian Barbu a fost unul corect și după părerea lui ambele lovituri de pedeapsă au fost acordate corespunzător:

“Păi la primul penalty e clar. Mai mult decât atât nu se poate. Îl faultează în careu și îl lovește și cu cotul. Cum să nu fie fault? E clarisim. Cei care spun că ăla nu e penalty au mintea întunecată. 

ADVERTISEMENT

Al doilea eu îl văd în felul următor. Ca să fie aut de poartă, mingea trebuie să treacă de tot de linie, cu toată circumferința. Din ce am văzut eu, nu a trecut cu toată circumferința. 

“Să vadă Istvan Kovacs și Camora cum e”

De unde să vadă asistentul dacă a trecut sau nu? Dar din ce am văzut eu, nu a trecut. Se face degeaba scandal pe seama asta. Eu vă spun, cei care comentează și vorbesc despre furturi au mintea întunecată.

ADVERTISEMENT

Nu mă deranjează că vorbesc doar despre FCSB. Nu știu de unde atâta ură. A luat-o lumea razna, nu vedeți? Dar nu-i nimic. E bine că s-a întâmplat așa, să vadă Istvan Kovacs și Camora cum e. 

Cum e să dai cu mâna în minge și să nu acorzi penalty și să vadă și Kovacs cum e să sari la cap într-un duel pentru minge”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, referire la un duel CFR Cluj – FCSB din 2020!

Meciul la care face referire Gigi Becali este cel din sezonul trecut dintre CFR Cluj și FCSB, disputat pe 13 decembrie 2020. Atunci, Istvan Kovacs nu a acordat un penalty pentru roș-albaștrii în minutul 2 la un henț al lui Camora în careu.

VEZI VIDEO: 

În schimb, centralul din Carei a arătat punctul cu var pentru CFR Cluj, la un duel aerian între Vojtus și Miron. Ardelenii s-au impus atunci cu 2-0 și provocau primul eșec după trei luni pentru roș-albaștrii.

FCSB este pe locul doi în Liga 1, la 8 lungimi de CFR Cluj. În etapa viitoare, roș-albaștrii se vor deplasa la Mediaș, pentru duelul cu Gaz Metan.

  • 34 de goluri a marcat FCSB în acest sezon, având cel mai bun atac
  • 12 victorii în 18 etape au obținut roș-albaștrii

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT