Stiri sportive

GIGI BECALI. Lovitură! Armata jubilează! Au luat-o americanii

GIGI BECALI. Fiscul a reuşit să vîndă, la a patra licitaţie, fabrica de armament a lui Gigi Becali unei companii americane, după ce patronul clubului din Ghencea a închis-o deoarece nu a mai...
19.03.2015 | 13:37
GIGI BECALI Lovitura Armata jubileaza Au luato americanii
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Fiscul a reuşit să vîndă, la a patra licitaţie, fabrica de armament a lui Gigi Becali unei companii americane, după ce patronul clubului din Ghencea a închis-o deoarece nu a mai putut să o susţină financiar. În anul 2012, patronul Stelei a fost dat în judecată pentru faptul că nu a respectat caietul de sarcini, iar judecătorii l-au obligat pe acesta să îi plătească statului despăgubiri de peste 300.000 de euro.

Euro atinge MINIMUL ultimelor şase săptămâni la cursul BNR 

GIGI BECALI. Aflat în aceste momente în spatele gratiilor, Gigi Becali le-a mărturisit apropiaţilor din libertate că a făcut una dintre cele mai mari greşeli din viaţa sa atunci cînd a decis să cumpere Avicola Iaşi şi fabrica de armament de la Drăgăşani. Motivul? Ambele afaceri s-au dovedit a fi un adevărat fiasco de pe urma căruia latufundiarul din Pipera s-a ales cu multe procese şi bani pierduţi din propriul buzunar pe care a trebuit să-i dea către stat. Astfel, înainte să intre la închisoare, în vara anului 2013, patronul Stelei a fost obligat de judecători, în anul 2012, să îi plătească statului român 300.000 de euro despăgubiri, iar fabrica de armament de la Dragăşani a fost scoasă la vînzare deoarece Becali nu a mai efectuat investiţiile promise. “Din 1000 de angajaţi, Gigi Becali ajunsese să mai ţină doar 30, iar aceia erau oamenii de la pază. A concediat atîţia oameni deoarece şi-a dat seama că a intrat într-o afacere care nu îi aducea deloc profit. Ulterior, problemele au apărut una după alta, iar el nu a decis să închidă definitiv fabrica. Ştiu că acesta va fi scoasă din nou la licitaţie deoarece statul român vrea să găsească un nou investitor după ce a cîştigat şi procesul împotriva lui Gigi Becali”, ne-a dezvăluit un apropiat al patronului clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Poroşenko: Rusia ar putea declanşa un conflict la scară largă în Marea Neagră 

Americanii au cumpărat fabrica de armament de la Drăgăşani

GIGI BECALI. FANATIK.RO a aflat că între timp, la începutul acestui an, fabrica de armament care i-a aparţinut patronului clubului din Ghencea a fost în cele din urmă vîndută unor alţi investitori. “Gigi Becali a cumpărat clădirea şi terenurile de 2000 de metri pătraţi în 2004 şi a anunţat atunci că o să facă investiţii mari. Însă, din diferite motive, acest lucru nu l-a mai făcut, iar statul român l-a dat în judecată şi a cîştigat procesul în 2012. După ce fabrica a fost scoasă la licitaţie, tocmai la începutul acestui an, după patru încercări efectuate, statul român a reuşit în cele din urmă să o vîndă unor investitor americani. Din cîte se aude, noua conducere a fabricii doreşte să angajeze peste 600 de oameni”, a dezvăluit sursa respectivă .

VIDEO! Transformare ŞOC! Cum arată Elena Udrea după aproape o lună de închisoare

Ce fac ZODIILE cînd se PLICTISESC

Mihaela Rădulescu AMENINŢATĂ. A ajuns la POLIŢIE

STEAUA. Bourceanu, DEMOLAT! “COPILE, tu te crezi fotbalist?!”

Avioane NATO au escortat aeronave ruseşti în nordul Estoniei 

Rusia pregăteşte ARMA NUCLEARĂ în Crimeea. SUA: “Ne îngrijorează foarte mult” 

Facebook oferă acces gratuit la internet. Cine beneficiază de ofertă

Borcea, probleme în detenţie: “Mi-e frică să nu-şi piardă MINŢILE!”

Tags: