Sport

Gigi Becali a pus tunurile pe Florin Tănase pentru prestația din FCSB – CFR Cluj 3-3: „Nu mai dormi pe teren! Ce faci aici? Joci cu Clinceni?”

Florin Tănase l-a supărat teribil pe Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj. Finanțatorul lui FCSB îl consideră vinovat pe căpitan pentru golurile marcate în poarta lui Andrei Vlad.
24.01.2022 | 11:41
Gigi Becali a pus tunurile pe Florin Tanase pentru prestatia din FCSB  CFR Cluj 33 Nu mai dormi pe teren Ce faci aici Joci cu Clinceni
ADVERTISEMENT

Deși Ovidiu Popescu și Andrei Miron au greșit vizibil la primele două goluri marcate de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 3-3, Gigi Becali s-a supărat teribil pe Florin Tănase.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că l-a certat personal pe „decarul” lui Anton Petrea și că motivul prestației sale modeste este legată de ratarea unui nou transfer în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, supărat pe Florin Tănase după derby-ul cu CFR Cluj

„Cred că a fost influențat de ratarea transferului. Cred, pentru că nu a jucat nimic. Diferența dintre noi și ei a fost făcută de Tănase – Deac. Tănase la noi, Deac la ei. Numerele 10. Deac le-a câștigat lor meciul. El a dat trei goluri. A contribuit la toate golurile lor.

La noi, Tănase a contribuit la toate golurile pe care le-au dat ei. Tărăgănea, dormea pe teren. I-am și zis: Pasează! Nu mai dormi pe teren! Joci cu Clinceni? Ce faci aici? Nu ai intrat într-un duel 1 contra 1. Vrei să joci sau nu?.

ADVERTISEMENT

Îl iubesc, știți doar. I-am mărit salariul la 30 de mii de euro. Dar i-am zis, că nu e normal. Păi ce faci? Tu joci sau te gândești la plecare?”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Nu doar Tănase l-a supărat pe finanțatorul celor de la FCSB. Becali l-a criticat și pe Claudiu Keșeru, care a fost schimbat la pauza derby-ului cu Andrei Dumiter.

ADVERTISEMENT

„Să mă ierte Keșeru. El nu a fost pe teren. N-am avut atacant! Noi nu am avut atacant, nu am avut fundași laterali și nu l-am avut pe Tănase. A suplinit Olaru, Cordea sau Tavi Popescu, care au alergat pentru cinci inși”, a adăugat Becali.

Va mai juca FCSB cu trei fundași centrali?

Gigi Becali a comentat și sistemul folosit de Toni Petrea în repriza a doua a meciului de pe Național Arena, atunci când l-a trimis în teren pe Vinicius, iar FCSB a jucat cu trei stoperi, alături de perechea Miron – Cristea.

ADVERTISEMENT

Deși vicecampioana României a avut o prestație foarte bună în ultimele 45 de minute, latifundiarul din Pipera nu crede că vom mai vedea curând această abordare tactică.

„Nu putem să jucăm cu trei fundași centrali. De ce să jucăm cu trei când putem cu doi? Să jucăm cu doi în atac. Crețu și Radunovic sunt mereu în atac, în bandă. În România nu avem nevoie de trei fundași”, a mai spus finanțatorul FCSB.

FCSB va juca pe stadionul Arcul de Triumf

Gigi Becali a făcut și un anunț surprinzător. Începând cu luna februarie, FCSB va putea să joace pe stadionul Arcul de Triumf.

„Avem promisiuni de la ministru (n.r. – Eduard Novak) că din februarie vom putea juca pe stadionul Arcul de Triumf. A vorbit Vali Argăseala cu el și cred că vom juca acolo din februarie.

Păi la noi e o anomalie. Faci stadioane și nu joci pe ele? Ai făcut stadion în Ghencea de 100 de milioane de euro, dar nu poți să joci. Joacă o echipă amatoare acolo. O să dea instanța hotărâre că sunt amatori. Faci o echipă de amatori pentru Armată și echipa care reprezintă România și care a adus zeci de milioane de euro din Europa nu are unde să joace”, a conchis Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,85 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT