Fotbal intern

“Gigi Becali a furat Steaua, iar Hagi l-a ajutat! Să spună cum!” Răspunsul Regelui

UPDATE 13:14 / Gică Hagi a răspuns acuzelor care i s-au adus de Tudorel Stoica, anume, l-a ajutat pe Becali să ia Steaua....
01.06.2017 | 13:12
Gigi Becali a furat Steaua iar Hagi la ajutat Sa spuna cum Raspunsul Regelui
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:14 / Gică Hagi a răspuns acuzelor care i s-au adus de Tudorel Stoica, anume, l-a ajutat pe Becali să ia Steaua.

“Având în vedere cele apărute în ziua precedentă (31 mai 2017) în unele publicaţii din mass-media, doresc să fac următoarele precizări:

ADVERTISEMENT

– Nu am absolut nicio implicare şi nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990 încoace. Orice s-a întâmplat la acest club nu are nicio tangenţă cu mine.

– Îi rog pe toţi cei care mă asociază cu lucruri pe care nu le cunosc şi în care nu am fost implicat să aibă mai multă grijă atunci când folosesc numele meu în astfel de circumstanţe.

ADVERTISEMENT

Cu respect, Gheorghe Hagi” – se arată în comunicatul oficial.

––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Tudorel Stoica îl acuză în continuare pe Gigi Becali, despre care spune că a furat echipa pe care o patronează. Fostul jucător al “roş-albaştrilor” a vorbit şi despre disputa lui Becali cu Hagi.

”Vă spun de la început că Gigi Becali a fluturat nişte hârtii goale. A furat Steaua şi pot să spun că a făcut asta cu acte în neregulă. Când am fost la voi în emisiune, mi-a spus că a luat-o cu macaraua.

ADVERTISEMENT

N-are niciun act şi, dacă justiţia este corectă în România, va demonstra că a făcut o infracţiune. Dacă se va întâmpla la TAS ceea ce sper să nu se întâmple, atunci va avea puterea de a spune ceea ce s-a întâmplat în realitate şi lumea va afla adevărul.

Sunt convins că Viitorul a meritat campinatul, dar mi-e teamă că s-ar putea întâmpla ceva. Gigi, care nici în acte nu e patronul FCSB, s-ar putea să câştige şi atunci să vedem ce se va întâmpla şi pentru Gică şi pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi va trebui să dea pe cineva în judecată şi va trebui să spună cum l-a ajutat pe Gigi să ia echipa Steaua.

A jignit foştii jucători, a jignit clubul Steaua, nu l-a interesat palmaresul. Din cauza aceasta a plătit şi va plăti mult timp de acum încolo. De fapt, nici nu ştiu cum a apărut FCSB-ul în Liga 1”, a zis Tudorel Stoica.

ADVERTISEMENT