Fotbal intern

Gigi Becali garantează pentru corectitudinea lui Hagi: „Bag mâna în foc!”

16.05.2018 | 12:55
Gigi Becali garantează pentru corectitudinea lui Hagi: „Bag mâna în foc!”

FCSB păstrează doar șanse teoretice la câștigarea Ligii 1, dar Gigi Becali mizează pe corectitudinea lui Gică Hagi și a celor de la Viitorul pentru meciul cu CFR Cluj.

“Cea mai mare nebunie ar fi să bată Viitorul, iar noi să facem egal. Au crescut șansele noastre la titlu pentru că Viitorul are ce apăra, locul 3. Părerea mea este că și dragostea pe care o are Gică față de jucătorii lui de la Steaua va conta. Mai este și prietenia, solidaritatea, pe care o au fotbaliști de la Academie față de foștii lor colegi. Se fac fel de fel de speculații. Poți spune ce vrei, dar că Gică nu își apără corect șansele, nu ai cum. Bag mâna în foc. Se mai supără el, mai țipă, dar niciodată nu poți spune asta”, a declarat Becali la TV Pro X.

Gigi Becali a cumpărat pe bandă rulantă de la Gică Hagi

Gigi Becali se bazează pe prietenia dintre jucătorii din lotul său și cei de la Viitorul. Asta fiindcă în lotul roș-albaștrilor se află nu mai puțin de șase jucători care au fost în trecut la echipa lui Gică Hagi. Aceștia sunt: Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Florin Tănase și Denis Alibec.

FCSB are nevoie neapărat ca CFR Cluj să se împiedice de Viitorul Constanța, în ultima partidă din actualul sezon, lucru care s-a întâmplat însă foarte rar în istoria Ligii 1. Cu toate acestea, Gică Hagi a promis că echipa sa va trata cu maximă seriozitate meciul cu clujenii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri