Fotbal intern

Exclusiv. Unde şi cu cine va petrece Gigi Becali de Revelion

Gigi Becali, de Revelion 2018 la Poiana Brasov, alaturi de Ionut Lutu, Vasile Geambazi, Valeriu Argaseala si alti apropiati. Detalii despre petrecere
01.12.2017 | 22:11
Exclusiv Unde si cu cine va petrece Gigi Becali de Revelion

La fel ca în fiecare an, Gigi Becali pregăteşte o petrecere de zile mari de Revelion. Primele secunde din 2018 îl vor găsi pe patronul FCSB la Poiana Braşov, acolo unde a închiriat deja mai multe camere.

FANATIK.RO a aflat că Becali a ales ca hotelul Teleferic să fie locaţia pentru petrecerea de Anul Nou, iar omul de afaceri a făcut deja rezervarea pentru patru zile. De această dată nu va mai merge cu un alai la fel de mare ca în anii trecuţi. A ales să petreacă doar alături de familie şi prietenii foarte apropiaţi.

Printre cei alături de care patronul FCSB va întâmpina anul 2018 vor fi Vasile Geambazi, Valeriu Argăseală şi, desigur, nelipsitul Ionuţ Luţu. Suma pe care grupul o va achita este chiar consistentă. În perioada iernii, camerele pornesc de la aproximativ 1.000 de lei pe noapte. În urmă 

Anul trecut şi-a lăsat familia şi a mers în biserică

Gigi Becali a petrecut în aceeaşi locaţie şi în urmă cu un an, Revelionul 2017. Atunci, când se apropia miezul nopţii, patronul FCSB a decis să îşi lase familia să petreacă şi a mers la biserică, alături de Ionuţ Luţu. “Pe mine mă interesează muzica tralala? Pe mine mă interesează Sfânta Liturghie, unde cântă îngerii. Eu m-am dus să văd îngerii cântând. O să vin şi la familie. Fetele sunt tinere, se distrează, niciun fel de problemă. Să fiţi sănătoşi, Doamne Ajută. Să dea Dumnezeu românilor mai mult untdelem, mai mult grâu şi mai mult vin. Asta înseamnă bogăţia în Sfânta Scriptură”, spunea Becali la acea vreme.

Scandal cu George Copos pentru plata cazării

Pentru Gigi Becali, obiceiul Revelioanelor petrecute la Poiana Braşov este unul vechi de foarte mulţi ani. În trecut, noapte dintre ani i-a provocat o ceartă de proporţii cu bunul său prieten de la acea vreme, George Copos. Cei doi s-au dat împreună pe pârtie, şi-au făcut tot felul de farse, iar la final au ajuns la…tribunal. Becali ar fi trebuit să achite 20.000 de euro pentru camerele pe care le-ar fi avut rezervate la hotelul lui Copos. Fostul patron de la Rapid a susţinut că nu a primit această sumă şi l-a dat în judecată pe patronul FCSB, cerând şi penalităţi de 30.000 de euro.