GIGI BECALI. Gata! S-a DECIS: 2 martie 2015 este ZIUA cea MARE!

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
06/02/2015, 00:02
GIGI BECALI. Gata! S-a DECIS: 2 martie 2015 este ZIUA cea MARE! GALERIE FOTO

GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera are şanse din ce în ce mai mari să fie eliberat condiţionat peste o lună şi jumătate din penitenciar, deşi, iniţial, aflase că nu îndeplineşte toate condiţiile pentru acest eveniment! Astfel, conform surselor FANATIK.RO, data de 2 martie este ziua “Z” pentru Gigi Becali, cînd se va prezenta în faţa comisiei pentru marea încercare, de a obţine aprobarea Penitenciarului de a fi eliberat condiţionat!

GIGI BECALI ŞI-A SUNAT NAŞUL HAGI DE ZIUA LUI! I-A FACUT UN CADOU ULUITOR!!!

GIGI BECALI. Patronul Stelei a trăit cu mari emoţii ultimele zile în penitenciarul de la Poarta Albă. Motivul? Deşi iniţial, la urechi i-a ajuns informaţia că nu îndeplineşte condiţiile să fie eliberat condiţionat, FANATIK.RO a aflat că lucrurile nu stau chiar aşa de rău pentru finanţatorul celui mai titrat club din fotbalul românesc. După ce a cerut informaţii în stînga şi în dreapta în interiorul penitenciarului, Gigi Becali a aflat că se va prezenta totuşi în faţa comisiei pentru marele eveniment pe  2 martie. Pînă atunci, surse din anturajul latifundiarului din Pipera ne-au dezvăluit că lui Gigi Becali îi va fi omologată şi ce a de a doua carte de fotbal pe care a terminat-o de scris.

SOC DE ULTIMA ORA!!! 6 FETE ARESTATE IN DOSARUL DE PROSTITUTIE AL VEDETELOR TV!!! CRUDUTA E IN LACRIMI!!!

“Gigi Becali nu vrea să mai facă nici o greşeală”

GIGI BECALI. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali este deja foarte atent să nu mai facă vreun pas greşit. “Vreau ca pînă la intrarea mea în comisie totul să meargă brici. Nu vreau să primesc nici o sancţiune şi nu doresc să fac nici un pas greşit. Am stat pînă acum 17 luni în închisoare şi nu mor eu răbdînd încă o lună şi jumătate. Staţi liniştiţi acasă că o să vină vremea să fim din nou împreună. Îmi e tare dor de voi, să vă strîng din nou în braţe în fiecare dimineaţă, acasă”, le-a transmis Becali celor de acasă.

STEAUA L-A OCHIT PE NOUL SĂNMĂRTEAN! “ŞTIE CU VARZA!”

La muncă la Academie e tot mai preocupat de lucru

GIGI BECALI. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali respectă cu mare stricteţe programul şi sarcinile de lucru pe care le primeşte la Academia lui Gică Hagi. Deşi nu este însoţit de gardieni în interiorul încăperii, acolo unde îşi desfăşoară activitatea, latifundiarul din Pipera nu iese din biroul său şi stă cu privirea doar în hîrtiile pe care le primeşte în lucru, Mai mult, atunci cînd se apropie ora revenirii la penitenciar, latifundiarul din Pipera este printre primii deţinuţi care iese la poartă pentru îmbarcare.

ANTENA 1 ŞI-A ÎNTRERUPT EMISIA TIMP DE PATRU ORE!

Închide ×