Sport

Gigi Becali, gata să îşi vândă Palatul, aşa cum Fanatik a anunţat: “Am ofertă de 20 de milioane! Încă 5 şi îl vând”

Gigi Becali este gata să dea o nouă lovitură financiară. Aşa cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate, patronul FCSB are o ofertă uriaşă pentru Palatul de pe Aleea Alexandru.
23.03.2023 | 12:35
Gigi Becali gata sa isi vanda Palatul asa cum Fanatik a anuntat Am oferta de 20 de milioane Inca 5 si il vand
Gigi Becali, la Palatul din Aleea Alexandru. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit în direct la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” oferta pe care Gigi Becali o are pentru Palatul din Aleea Alexandru. Fostul şef al Ligii Profesioniste a dezvăluit că mai multe ambasade au făcut oferte pentru imobilul deţinut de patronul FCSB.

Gigi Becali, gata să îşi vândă Palatul: “Dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!”

Gigi Becali a recunoscut că are o ofertă uriaşă pentru “Palat”. Deşi a spus în mai multe rânduri că nu este interesat să vândă, latifundiarul susţine că pentru 25 de milioane de euro este dispus să îl dea:

ADVERTISEMENT

„Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!

A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint?

ADVERTISEMENT

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a spus Gigi Becali pentru Cancan.

Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitatea la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”: “E un secret de familie, dar pot să-l dau”

Ar putea fi o nouă lovitură financiară dată de patronul de la FCSB. În urmă cu 16 ani, Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pentru Palat, iar acum ar putea să îl vândă de trei ori mai scump:

ADVERTISEMENT

„Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade.

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul.

ADVERTISEMENT

L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „1 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT