Sport

Gigi Becali, gata să vândă FCSB! Mesaj clar pentru Gheorghe Mustață: „Îmi iau jucătorii și plecăm la o altă echipă!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat că este dispus să vândă echipa, însă numai în anumite condiții. Acesta a avut un mesaj clar pentru Gheorghe Mustață.
17.11.2021 | 12:43
Gigi Becali gata sa vanda FCSB Mesaj clar pentru Gheorghe Mustata Imi iau jucatorii si plecam la o alta echipa
Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Gheorghe Mustață a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre planul suporterilor FCSB de a cumpăra echipa de la Gigi Becali.

Gigi Becali, gata să vândă FCSB

Latifundiarul din Pipera susține că este dispus să se mute la altă echipă și să vândă FCSB pentru zece milioane de euro, însă cumpărătorul va trebui să facă dovada că deține această sumă.

ADVERTISEMENT

„Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie.

Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei.

ADVERTISEMENT

Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro.

Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii. Reține nene Gică, toți juniorii. Și plecăm la o altă echipă. 

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu ca să mă duc și să încep din nou din Liga 4. Mă voi duce la o echipă din Liga 1. 

O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. 

Fii atent, Mustață! Ai vorbit public și ai spus că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

În prezent, FCSB se alfă pe locul 2 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT