Life

Gigi Becali, gest formidabil către angajați, după ce Theodora a născut

16.06.2020 | 10:00
Gigi Becali, gest formidabil către angajați, după ce Theodora a născut
Gigi Becali, în culmea fericirii de când a devenit bunic
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este în culmea fericirii, căci pe lume i-a venit pe lume prima nepoată. Theodora, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, a născut o fetiță. Fericit peste culme, milionarul a făcut donații substanțiale din ce are el mai de preț.

Gigi Becali se declară cel mai fericit tată și bunic. Omul de afaceri este bucuros că prima lui nepoată a venit în siguranță pe lume și încearcă să-și exprime bucuria așa cum poate: împărțind zeci de kilograme de brânză de oaie angajaților.

Latifundiarul din Pipera a sărbătorit venirea pe lume a fetiței Theodorei în stilul său caracteristic. Gigi Becali a dăruit zeci de miei și kilograme de brânză de oaie, chiar din ograda sa.

ADVERTISEMENT

Mieii și brânza, spre palatul aurit din Piața Victoriei al lui Gigi Becali

Gigi Becali a sacrificat zeci de miei în cinstea marelui eveniment. Bucatele au ajuns la Palatul Victoriei, unde toți angajații au primit câte ceva din partea latifundiarului din Pipera.

De asemenea, proaspătul bunic a trimis bucăți alese și la baza de pregătire din Berceni, unde echipa lui de suflet FCSB are cantonamentul, scrie Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, Becali le-a trimis angajaților și brânză fină de oaie, de cea mai înaltă calitate, căci doar e crescută bio și pe terenurile milionarului.

” Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat Gigi Becali, la scurt timp după ce Theodora, fiica cea mare, a adus pe lume primul copil, o fetiță.

ADVERTISEMENT

Alexandra Becali, cumpărături dulci

În cinstea evenimentului, fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali a contribuit cu ce a putut. Pentru a îndulci și mai mult momentul, Alexandra Becali a dat comandă de un tort, pe care l-a ridicat singură și s-a asigurat că ajunge acasă în siguranță.

Prăjitura, cel mai probabil, a fost luată pentru a sărbători momentul fericit din familia Becali: venirea pe lume a fiicei Theodorei.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după nunta pe care Gigi Becali i-a făcut-o fiicei sale,Theodora a apărut cu o burtică suspectă, însă nu a recunoscut, în primă fază, sarcina. Câteva luni mai târziu, Ea nu a mai putut ascunde burtica de gravidă, iar Becali a declarat în presă că fiica lui urmează să devină mamă.

Pe 14 iunie, Theodora Becali a adus pe lume o fetiță, rezultată din fructul iubirii cu soțul ei, Mihai Mincu, un tânăr om de afaceri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri