Sport

Gigi Becali, gest emoționant pentru Mihai Neșu: „I-a luat o mașină nouă”

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Mihai Neșu. Fostul jucător al FCSB-ului construiește un centru pentru copiii și tinerii cu dizabilități neuromotorii.
08.06.2021 | 16:11
Gigi Becali gest emotionant pentru Mihai Nesu Ia luat o masina noua
Latifundiarul din Pipera a sărit în ajutorul fostului său jucător. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu l-a uitat pe Mihai Neșu. Impresionat de inițiativa fostului  său jucător, care s-a retras acasă, la Oradea, unde construiește un centru dedicat tuturor copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii, patronul FCSB-ului i-a achiziționat un nou autoturism cu care să se deplaseze.

Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum. Trebuie menționat”, a dezvăluit Florin Lovin. Nu este, însă, unicul om de afaceri care sprijină, într-o formă sau alta, acest proiect ambițios.

ADVERTISEMENT

În 2011, pe când evolua pentru Utrech (Olanda), Neșu s-a accidentat grav în urma unui duel aerian petrecut chiar la ultimul antrenament înaintea vacanței. De atunci, este nevoit să-și trăiască viața într-un scaun cu rotile.

Gigi Becali nu l-a uitat pe Mihai Neșu. Gest superb pentru fostul său jucător

În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale.

ADVERTISEMENT

Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui. Și domnul Gigi Becali trebuie menționat.

Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a dezvăluit Florin Lovin la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Complexul Sf. Nectarie prinde contur: „Am deschis șantierul”

În altă ordine de idei, Mihai Neșu a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru construirea centrului dedicat copiilor și tinerilor care se confruntă cu deficiențe neuromotorii. Costurile totale sunt estimate la 3,5 milioane de euro, o sumă care acoperă inclusiv amenajarea spațiilor de joacă, cazării pentru părinți, copiilor, a fermei, solarelor, grădinilor, restaurantului social și a piscinei pentru hidroterapie.

Am deschis șantierul!!! Astăzi, 2 iunie, am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii!

ADVERTISEMENT

 Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a transmis Mihai Neșu prin intermediul rețelelor de socializare.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Cine era, de fapt, Kristof Lajos. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul geniilor
Cine era, de fapt, Kristof Lajos. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul geniilor
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul