Sport

Gigi Becali, gest emoționant pentru Mihai Neșu: „I-a luat o mașină nouă”

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Mihai Neșu. Fostul jucător al FCSB-ului construiește un centru pentru copiii și tinerii cu dizabilități neuromotorii.
08.06.2021 | 16:11
Gigi Becali gest emotionant pentru Mihai Nesu Ia luat o masina noua
Latifundiarul din Pipera a sărit în ajutorul fostului său jucător. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu l-a uitat pe Mihai Neșu. Impresionat de inițiativa fostului  său jucător, care s-a retras acasă, la Oradea, unde construiește un centru dedicat tuturor copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii, patronul FCSB-ului i-a achiziționat un nou autoturism cu care să se deplaseze.

Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum. Trebuie menționat”, a dezvăluit Florin Lovin. Nu este, însă, unicul om de afaceri care sprijină, într-o formă sau alta, acest proiect ambițios.

ADVERTISEMENT

În 2011, pe când evolua pentru Utrech (Olanda), Neșu s-a accidentat grav în urma unui duel aerian petrecut chiar la ultimul antrenament înaintea vacanței. De atunci, este nevoit să-și trăiască viața într-un scaun cu rotile.

Gigi Becali nu l-a uitat pe Mihai Neșu. Gest superb pentru fostul său jucător

În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale.

ADVERTISEMENT

Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui. Și domnul Gigi Becali trebuie menționat.

Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a dezvăluit Florin Lovin la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Complexul Sf. Nectarie prinde contur: „Am deschis șantierul”

În altă ordine de idei, Mihai Neșu a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru construirea centrului dedicat copiilor și tinerilor care se confruntă cu deficiențe neuromotorii. Costurile totale sunt estimate la 3,5 milioane de euro, o sumă care acoperă inclusiv amenajarea spațiilor de joacă, cazării pentru părinți, copiilor, a fermei, solarelor, grădinilor, restaurantului social și a piscinei pentru hidroterapie.

Am deschis șantierul!!! Astăzi, 2 iunie, am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii!

ADVERTISEMENT

 Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a transmis Mihai Neșu prin intermediul rețelelor de socializare.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: