News

Gigi Becali, gest emoţionant pentru o fetiţă nevăzătoare

Ana Miruna, o fetiţa cu grave probleme de vedere, avea mare nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge în Belgia să se opereze. Gigi Becali nu a rămas indiferent în faţa suferinţei şi a promis...
10.04.2015 | 12:23
Gigi Becali gest emotionant pentru o fetita nevazatoare

Ana Miruna, o fetiţa cu grave probleme de vedere, avea mare nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge în Belgia să se opereze. Gigi Becali nu a rămas indiferent în faţa suferinţei şi a promis că va suporta toate cheltuielile pentru ca micuţa să poată într-o zi să-şi vadă mama.

După ce copila a fost diagnosticată cu dezlipire de retină, mama ei a umblat din casă în casă şi din biserică în biserică şi a strâns 10.000 de euro, sumă de care a avut nevoie pentru ca fetiţa să facă prima operaţie, în Belgia. Acum, Ana Miruna avea mare nevoie de o a doua operaţie în Belgia. Intervenţia costă aproape 10.000 de euro, bani pe care părinţii ei nu aveau cum să-i strângă. Gigi Becali a sărit în ajutorul micuţei şi va suporta cheltuielile integral, pentru că Ana să poată fi operată în Belgia.

Dan Negru, într-un mesaj pe Facebook, a ţinut să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru gestul pe care acesta urmează să-l facă.

“Ana are patru ani şi s-a născut nevăzătoare. Operaţia care i-ar reda vederea costă zeci de mii de euro şi este posibilă doar în Beligia. Mama Anei a luat la pas zeci de sate, de cătune, de biserici şi a cerut fiecărui om pe care l-a întâlnit ajutor. Duminică, după slujbă, îi ruga pe cei veniţi la biserică să-i ajute copilul. A strâns aşa 10000 de euro. Singură, din poartă în poartă. Gigi Becali, auzindu-le povestea la Next Star, a dat restul banilor… Îi mulţumesc din nou, public. În fotografie se văd lacrimile mamei… Mama e prima întâlnire cu un înger…”, a scris Dan Negru în dreptul fotografiei postate pe contul său de Facebook.

Sursă: www.dcnews.ro

Tags: