Fotbal intern

GIGI BECALI. Drama care l-a marcat pe viaţă! “Nu uit cum plîngea”

GIGI BECALI. Patronul Stelei a primit o lovitură teribilă din partea Tribunalului Constanţa! În ciuda faptului că a primit o decizie de eliberare condiţionată, DNA a formulat contestaţie,...
15.03.2015 | 12:04
GIGI BECALI Drama care la marcat pe viata Nu uit cum plingea
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Patronul Stelei a primit o lovitură teribilă din partea Tribunalului Constanţa! În ciuda faptului că a primit o decizie de eliberare condiţionată, DNA a formulat contestaţie, iar o decizie finală se va lua abia pe 31 martie, timp în care Becali rămîne în arestul de la Poarta Albă. Totuşi, patronul Stelei a fost un deţinut model şi ar putea fi eliberat peste două săptămîni. Iar Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma, este cel mai nerăbdător să-şi vadă prietenul din nou acasă. “E fratele meu şi omul numărul unu al României! Abia aştept să fie liber! Şi el, şi Giovani, şi Victor! Toţi sînt fraţii mei!”, a dezvăluit Petre Cozma pentru FANATIK.RO.

Va finanţa “Trofeul Marian Cozma”

GIGI BECALI. Din cîte se pare, patronul Stelei se va implica personal în reluarea “Trofeului Marian Cozma”, eveniment organizat de Petre Cozma, în memoria fostului handbalist. De altfel, Gigi Becali era, pînă să fie condamnat, unul dintre finanţatorii evenimentului. “Trofeul Marian Cozma nu s-a mai ţinut din momentul în care Gigi a intrat la închisoare, de doi ani. Păi el îl finanţa, alături de Victor, Giovani…! Dar situaţia se va schimba după ce Gigi va fi liber. Îl voi lăsa să stea două, trei zile alături de familie, după care voi discuta cu el. Trofeul Marian Cozma se va relua. Iar Gigi Becali, fratele meu, va avea grijă, se va ocupa de tot. Să fiţi fără grijă! Ne-a ajutat enorm în trecut. Atît el, cît şi verii lui”, a spus Petre Cozma pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali a plîns la căpătîiul fiului meu!”

GIGI BECALI. Petre Cozma a dezvăluit că între familia sa şi cea a patronului din Ghencea este o relaţia extrem de strînsă. “Nu ne ştim de doi, trei ani, ci de o viaţă. Fata mea este foarte bună prietenă cu cele ale lui Gigi Becali. Iar eu cu Gigi, mă repet, sînt frate! Păi nu pot să uit cum plîngea la căpătîiul fiului meu cînd a fost adus acasă. Nu a venit pentru publicitate sau ca să facă poze. A fost prezent acolo pentru Marian”, a spus Petre Cozma pentru FANATIK.RO. “M-am dus pentru că vroiam şi eu o descărcare şi m-am descărcat. Simţeam nevoia să-l văd. Am vorbit cu Giovani şi cu Victor şi am mers pentru că sîntem vecini. Nici nu am cuvinte să spun ce a fost acolo”, declara Gigi Becali în urmă cu şase ani.

Ce s-a întîmplat în urmă cu şase ani

GIGI BECALI. În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, Marian Cozma se afla în discoteca Patriota Lokal, alături de cîţiva colegi de echipă. Sărbătoreau împreună naşterea copilului unuia dintre ei. Trei dintre ceilalţi prezenţi în local l-au atacat pe sportiv, iar acesta a fost înjunghiat de trei ori în inimă. Marian avea numai 26 de ani. Ivan Pesic şi Zarko Sesun, colegii lui Marian de la Veszprem, au fost şi ei implicaţi în conflict, însă, din fericire, au scăpat cu viaţă. Cei trei agresori au primit pedepse cu închisoarea: Ivan Sztojka ispăşeşte o pedeapsă de 13 ani, în timp ce Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth sînt condamnaţi la cîte 18 ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Marian Cozma

GIGI BECALI. Handbalistul a jucat în România numai la Dinamo, iar tatăl său, Petre, a fost cel care l-a îndrumat către acest sport. La gruparea alb-roşie, cu care a cucerit un titlu de campion al României, Marian Cozma a evoluat între 2002 şi 2006, cînd s-a transferat la Veszprem. La clubul din Ungaria, “Păsărilă” a participat în Liga Campionilor, înscriind 17 goluri în meciurile din sezonul 2006-2007. În 2008, Cozma, care juca pe postul de pivot, a cucerit titlul de campion al Ungariei cu Veszprem. În acelaşi an, el a reuşit să cîştige primul trofeu european din carieră, Cupa Cupelor EHF.

115…goluri în 60 de partide a înscris Marian Cozma pentru naţionala de handbal masculin a României

26…de ani avea fostul handbalist atunci cînd a fost ucis

20 mai 2012 este data la care Gigi Becali a fost încarcerat. A primit 3 ani şi 6 luni de închisoare

STEAUA. ULUITOR! Gafa prin care campioana îşi pierde numele

STEAUA. Gâlcă pune PRESIUNE pe jucători: “Patronul este IRITAT!”

Gigi Becali, surpriză URIAŞĂ acasă! Mama lui a izbucnit în LACRIMI!

STEAUA. Gigi Becali e în lacrimi de fericire! DECIZIA care distruge ARMATA! 

De câte ori trebuie să faci sex pe lună ca să nu ajungi la divorţ

Trei cutremure, înregistrate în zona Vrancea, în 24 de ore

Tags: