News

Gigi Becali, gest uimitor în plină epidemie de coronavirus. Suma colosală pusă la bătaie

03.08.2020 | 13:03
Gigi Becali gest uimitor in plina epidemie de coronavirus Suma colosala pusa la bataie
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut un nou gest uimitor în plină epidemie de coronavirus. Nu mai puțin de 5 milioane de euro a pus la bătaie pentru drumeţia pe Muntele Athos!

Vorbim despre o nouă expediție pe muntele sfânt, una în care latifundiarul din Pipera a uitat de lux. Acum a dormit direct pe pământ şi a mâncat mâncare din strachină.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an, patronul FCSB a vizitat mănăstirile de pe muntele Athos. În locul sfânt se găsesc nu mai puțin de 20 de lăcașuri de cult.

Gigi Becali, gest unic pe muntele Athos

De asemenea, aici sunt și peste zece schituri și o mulțime de biserici ortodoxe. Nu o dată, milionarul român a donat sume impresionante pentru a-i ajuta pe călugări.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, latifundiarul nu a ezitat și ar fi trimis peste 5 milioane de euro către preoți. Banii vor ajuta la construirea mănăstirilor.

Interesant este că anul acesta, Gigi Becali a ales chiar să-și sărbătorească ziua de naștere pe munte. „Aveam un prieten grec care mă tot sună și mă întreba cum mai merge treaba.

ADVERTISEMENT

Eu îi răspundeam că lucrul merge, problema era cu plată lui: aveam datorii deja de 10.000, 20.000, apoi 30.000 de euro. „O să te omoare argații, că n-o să ai de unde le da banii!”, mă „încuraja” el.

„Eu fac tot ce e omenește posibil ca să-i plătesc! De restul se ocupă Maica Domnului și am nădejde că ea nu mă va lăsa nici de data asta!”. Și nu m-a lăsat.

ADVERTISEMENT

În ziua în care mă hotărasem să nu mai fac datorii peste cele treizeci de mii de euro, a oprit la chilie un Land Rover închiriat”, a spus părintele Pimen despre venirea lui Gigi Becali.

 

ADVERTISEMENT