Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, glume cu Marius Șumudică în direct: „Îi mai trebuie niște grade ca să-i dea Șucu bagheta. I-a zis că nu e de talia mea, să mai învețe puțin”

FCSB, noua campioană a SuperLigii, a terminat sezonul cu o înfrângere pe terenul lui Rapid, scor 2-0. După meci, a avut loc o discuție între Gigi Becali și Marius Șumudică.
20.05.2024 | 01:05
Gigi Becali glume cu Marius Sumudica in direct Ii mai trebuie niste grade ca sai dea Sucu bagheta Ia zis ca nu e de talia mea sa mai invete putin
Gigi Becali, glume cu Marius Șumudică după Rapid - FCSB 2-0. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Partida dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a play-off-ului, s-a terminat cu victoria giuleștenilor, scor 2-0. După meci, Gigi Becali a discutat cu Marius Șumudică și s-a amuzat pe seama faptului că rapidiștii nu l-au numit ca antrenor.

Gigi Becali a glumit în direct cu Marius Șumudică: „I-a zis Șucu că nu e de talia lui Becali, să mai învețe puțin”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali s-a amuzat pe seama faptului că FCSB a luat titlul de campioană în acest sezon și consideră că Marius Șumudică nu poate să îi fie adversar din postura de antrenor.

ADVERTISEMENT

„Șumudică nu era ofticat în studio că am condus jocul în seara asta? El  mai trebuie să mai facă școală ca să concureze cu mine. Îi mai trebuie niște grade ca să-i dea Șucu bagheta.

I-a zis Șucu că nu e de talia lui Becali, să mai învețe puțin ca să fie de talia lui Becali. După aia o să vină antrenor la Rapid. Eu plecam la Liverpool, aveam ofertă! Am rămas pentru Lucescu, dar văd că Lucescu mi-a tras țeapă. Eu cu Lucescu voiam să mă lupt.

ADVERTISEMENT

Ce Dan Petrescu, ce Șumudică? Eu am renunțat la 30 de milioane de la Liverpool ca să pot să concurez cu Lucescu. Mi-ar fi plăcut tare ca Șumudică să vină la Rapid.

Nu intram în polemici cu el, acum glumesc cu el că este acolo. Nu îmi mai place acum să creez discuții sau certuri”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Mă rugam să nu-l pună pe Șumudică antrenor la Rapid”

Gigi Becali a declarat că, din informațiile sale, Dan Șucu vrea să îl instaleze pe Marius Șumudică pe banca Rapidului la un moment dat și a recunoscut că nu își dorea ca tehnicianul să vină în Giulești în această vară.

„Am înțeles că domnul Șucu i-a zis că îi vine și lui rândul după Lennon, dar nu i-a zis când. Eu am vorbit cu Șucu. El a zis că vrea să schimbe echipa tehnică, antrenor, staff.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că a constatat că dictatura pe care o fac eu la FCSB e cea mai bună pentru România. Acum vrea dictatură și el. Șumi acceptă și el dictatura, până la urmă ia bani și el pentru familia lui.

Eu am înțeles că Lennon ăsta nici nu antrenează el, pune pe altul să antreneze. Eu mă rugam să nu-l pună pe Șumi, cu Șumi aveam lupte grele.

Îi merge mintea la tot felul de șmecherii fotbalistice. Până vine Șumi, ajungem la 25 de puncte distanță”, a mai declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT