Stiri sportive

Au rămas FĂRĂ CUVINTE cînd i-au testat IQ-ul lui GIGI

Gigi Becali are şanse foarte mari să poată ieşi din puşcărie, însă nu pentru a se opera, ci pentru a munci la Ovidiu, pentru Academia lui Gică Hagi....
30.03.2014 | 00:06
Au ramas FARA CUVINTE cind iau testat IQul lui GIGI
Gigi Becali

Gigi Becali are şanse foarte mari să poată ieşi din puşcărie, însă nu pentru a se opera, ci pentru a munci la Ovidiu, pentru Academia lui Gică Hagi.

În ultimele săptămîni, patronul Stelei a depus nenumărate cereri prin care solicita eliberarea din închisoare pentru a se opera la o clinică privată, fără pază. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa nu au fost, însă, de acord, astfel că latifundiarul a rămas închis la Poarta Albă. Motiv pentru care Gigi a încercat, din nou, să primească acordul de a munci la Academia lui Gică Hagi, avînd în vedere că şi-a cîştigat în instanţă dreptul de a beneficia de un regim de detenţie deschis. Iar şansele să lucreze pentru “Rege” au crescut semnificativ, avînd în vedere ce s-a petrecut, săptămîna trecută, la Poarta Albă.

Teste de inteligenţă la Poarta Albă

Comisia Penitenciarului de la Poarta Albă a selecţionat un nou lot de deţinuţi care să lucreze la Academia lui Gică Hagi. În acesta s-a aflat şi Gigi Becali. Conducerea i-a supus pe puşcăriaşi la mai multe teste de inteligenţă, pentru a afla IQ-ul fiecăruia. Conform surselor FANATIK.RO, patronul Stelei are cel mai ridicat IQ dintre cei zece deţinuţi selecţionaţi şi urmează să fie şef de echipă la Academia “Regelui”. În aceste condiţii, sînt şanse foarte mari ca, în cel mai scurt timp, Gigi Becali să iasă la muncă şi să scape, pentru cîteva ore pe zi, de viaţa de la Poarta Albă.

Nu a fost selecţionat în ianuarie

În luna decembrie, Academia Gheorghe Hagi a făcut cerere către Penitenciarul Poarta Albă, solicitînd serviciile mai multor deţinuţi, printre care şi Gigi Becali. Din păcate pentru latifundiar, acesta nu a fost selecţionat de comisie, la începutul anului, să facă parte din primul lot care să lucreze la Ovidiu, decizie care a stîrnit mînia patronului Stelei.

Hagi îi pregătise birou. Degeaba!

În luna decembrie, “Regele” a anunţat că doreşte ca Gigi Becali să fie repartizat să muncească la academia pe care o conduce, pe postul de consilier pe teme de fotbal. Hagi chiar îi pregătise şi un birou, însă Comisia de la Poarta Albă a anunţat că latifundiarul va putea presta la Ovidiu doar muncă fizică. “Am primit o solicitare în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, care prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestării unor activităţi lucrative în domeniul întreţinere terenuri sportive şi clădiri, interior şi exterior”, a anunţat conducerea Penitenciarului. Acest lucru înseamnă că Becali va presta o muncă necalificată, cum ar fi întreţinerea gazonului sau cea de zidar, şi nu o muncă de consilier pe probleme de fotbal, cum şi-ar fi dorit.