ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali – Harlem Gnohere, ruptură definitivă: „Ai grijă cum vorbești, nu te-am luat la mișto!”

Autor: Andrei Șchiopu | 26.04.2020 | 16:25
Gigi Becali - Harlem Gnohere, ruptură definitivă: „Ai grijă cum vorbești, nu te-am luat la mișto!”
Replica lui Gigi Becali pentru Harlem Gnohere nu a întârziat să apară: „Ai grijă cum vorbești, nu te-am luat la mișto! Ești tot în șomaj tehnic”. Sursă foto: digisport.ro

Harlem Gnohere a avut o replică acidă la adresa conducerii FCSB-ului, iar Gigi Becali i-a răspuns amenințându-l că rămâne în continuare în șomaj tehnic, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ruptura dintre Gigi Becali și Harlem Gnohere

Gigi Becali a „luat foc” după acuzațiile lui Harlem Gnohere și i-a oferit un răspuns: „Mă surpinde atitudinea lui Gnohere pentru că niciodată nu ne-a jignit pe niciunul dintre noi. Nu-i permit să spună că cineva din conducerea echipei ar avea Alzaihmer!

Și cu încă un an de contract, așa cum spune el că are, eu îl anunț că e tot în șomaj tehnic. În rest, nu mă mai interesează ce spune și ce face Gnohere de acum încolo. Pentru cât a jucat la noi, a fost plătit foarte bine”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că tot felul de avocaţi vorbesc că Becali a făcut şi a dres, dar îi învaţă aiurea pe jucători. La mine în casă şi în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea”, a mai spus Gigi Becali.

Ce vreţi să fac cu muncitorii care nu îşi mai pot face munca bine? Am aplicat legea”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre faptul că unii jucători de la FCSB au primit bani degeaba: „Nu primesc niciun ban de la cineva şi sunt sătul de sfaturi de la televizor.

ADVERTISEMENT

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta şi ei nu îşi mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în şomaj tehnic. Ce vreţi să fac cu muncitorii care nu îşi mai pot face munca bine? Am aplicat legea”.

„Şi aşa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste. Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător.

ADVERTISEMENT

Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!