Sport

Gigi Becali, hărțuit în plină zi la Palat. A cerut protecția jandarmilor. Exclusiv

Este bine știut faptul că Gigi Becali este un om care sare în ajutorul nevoiașilor, dar la ultima întâlnire cu aceștia a fost hărțuit și a fost nevoit să cheme jandarmii la Palat.
05.04.2022 | 15:00
Gigi Becali hartuit in plina zi la Palat A cerut protectia jandarmilor Exclusiv
Este bine știut faptul că Gigi Becali este un om care sare în ajutorul nevoiașilor, dar la ultima întâlnire cu aceștia a fost hărțuit și a fost nevoit să cheme jandarmii la Palat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că omul de afaceri plănuiește să plece miercuri, 6 aprilie, la Muntele Athos, urmând să fie însoțit de Meme Stoica, Alexandru Tudor și câțiva apropiați.

Jandarmii au intervenit după ce Gigi Becali a fost hărțuit la Palat

Până să plece în călătorie, Gigi Becali a mers la întâlnirea cu oamenii nevoiași pe care o are în ziua de 5 a fiecărei luni la Palatul său din Aleea Alexandru și în care împarte sume impresionante de bani. Doar că de această dată totul s-a încheiat cu intervenția jandarmilor după ce omul de afaceri a fost hărțiut de o persoană.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali hărțuit Palat jandarmi

Ca de obicei, în fața vilei deținute de finanțatorul FCSB s-au adunat o mulțime de oameni care sperau să primească ajutor financiar, iar Becali a fost prezent acolo cu un teanc de bani în mână pregătit să-i sprijine pe cei mai oropsiți de soartă.

Însă, nu totul a decurs conform planului. Din informațiile FANATIK, unul dintre cei care cerșeau ajutorul l-a tras de mână pe latifundiarul din Pipera și a încercat să-i smulgă teancul de bani. În acel moment, Becali s-a enervat teribil, a renunțat să mai împartă bani și a intrat în Palat.

ADVERTISEMENT

Doar că cei prezenți în Aleea Alexandru nu concepeau să plece cu buzunarele goale, astfel că au rămas în fața vilei în speranța că Becali se va răzgândi. Însă, văzând că lumea nu pleacă din fața Palatului, patronul FCSB a sunat la jandarmerie și le-a cerut acestora să intervină pentru eliberarea zonei.

Gigi Becali hărțuit Palat jandarmi

Becali, istorie lungă cu împărțitul banilor la săraci

La începutul acestui an, înainte de Bobotează și Sfântul Ion, Gigi Becali le-a împărțit din nou bani celor nevoiași, chiar dacă de această dată nu a mai fost colindat în fața palatului sau la casa din Pipera. Gestul de a le împărți bani oamenilor a venit o tradiție, mii de oameni din toate colțurile țării venind să îl colinde pe patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

În 2010, Becali a împărțit peste 10.000 de euro în bancnote a câte 50 de lei în doar câteva ore, iar oamenii s-au așezat în fața porții înainte încă de la primele ore ale dimineții. ”Ce să fac? Dacă s-au strâns oamenii aici de la șapte dimineața, au stat câte șapte-opt ore… Înseamnă că sunt amărâți!”, explica Gigi Becali de ce îi primea pe oameni.

Finanțatorul FCSB se simte jenat de situația în care este pus an de an, dar își duce crucea și e mulțumit că scapă ieftin: ”Păi ce, astea au fost colinde? Ei nici nu vin să colinde, nici nu știu, ei vin să ia bani”, spunea omul de afaceri în 2011.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a gândit și la o soluție prin care să scape de această povară și de afluența de oameni care vin în fiecare an de Sărbători la poarta sa și disperarea cu care cei nevoiași îl așteaptă și îi strigă numele: ”Nu mai suport, anul viitor plec la munte. Voi vă dați seama ce sărăcie e în țara asta, dacă vine lumea să se calce în picioare pentru 50 de lei?”

Nu a fost însă singurul incident: un copil cu dizabilități a fost lovit de o mașină în fața palatului lui Gigi Becali

O autoutilitară circula dinspre strada Motrogan către palatul din Aleea Alexandru, iar din primele informații șoferul a fost cel care a fost vinovat de producerea accidentului, după ce l-a lovit ușor pe copil.

Din fericire, copilul nu a suferit răni grave și nu a avut nevoie de intervenția ambulanței sau spitalizare. Copilul venise în fața palatului pentru a fi ajutat financiar de Gigi Becali, la fel ca ceilalți oameni


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT