Fotbal international

Gigi Becali i-a cerut lui Hagi să nu bage un jucător în Gent – Viitorul! Pe cine mai vrea să transfere la FCSB. EXCLUSIV

25.07.2019 | 15:36
Gigi Becali ia cerut lui Hagi sa nu bage un jucator in Gent  Viitorul Pe cine mai vrea sa transfere la FCSB EXCLUSIV

FCSB și Viitorul joacă joi în turul doi preliminar din Europa League. Dacă roș-albaștrii pornesc ca favoriți în confruntarea cu Alashkert, nu același lucru se poate spune despre echipa lui Hagi, care va avea o misiune dificilă în Belgia, cu Gent. Însă, FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a cerut lui Gică Hagi să nu introducă un jucător pe teren, în speranța că îl va transfera la FCSB în câteva zile. 

Gigi Becali i-a cerut lui Hagi să nu bage un jucător în Gent – Viitorul! Pe cine mai vrea să transfere la FCSB

Este vorba de fundașul stânga Bradley de Nooijer. Olandezul este curtat de patronul FCSB, însă chiar dacă Hagi ar vrea să îi dea drumul, jucătorul încă nu s-a decis dacă vrea să joace sau nu la echipa lui Bogdan Andone. Negocierile continuă și acum, mai ales că FCSB are un lot subțire și suferă în banda stângă, acolo unde nu are la ora actuală niciun jucător valid, Momcilovic și Stan fiind accidentați.

Gigi Becali i-a cerut lui Gică Hagi să nu joace cu De Nooijer pentru ca olandezul să poată evolua pentru FCSB și în preliminariile Europa League. Dacă va trece de Alaskhert, FCSB va mai avea de trecut două tururi până la grupe, iar dacă olandezul ar juca pentru Viitorul, nu ar mai putea juca pentru noua sa echipă decât în faza grupelor. Iar celor de la FCSB acum le “arde buza”. Lotul este subțire, meciurile sunt din 3 în 3 zile și nu își permit pași greșiți.

Principalul obiectiv al lui Bogdan Andone în acest debut de sezon este calificarea în grupele Europa League. O calificare ar liniști mult spiritele la FCSB, atât ca atmosferă, cât și ca buget. Cele 15 milioane de euro garantate de UEFA ar așeza lucrurile la echipa roș-albastră, iar pentru asta Gigi Becali este dispus să mai aducă jucători pe posturile deficitare.

Gigi Becali i-a cerut lui Hagi să nu bage un jucător în Gent - Viitorul! Pe cine mai vrea să transfere la FCSB. FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti
Gigi Becali i-a cerut lui Hagi să nu bage un jucător în Gent – Viitorul! Pe cine mai vrea să transfere la FCSB. FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Bradley De Nooijer a fost adus de Gică Hagi în 2017 de la Dordrecht. Două sezoane mai târziu, cota olandezului a crescut de 18 ori, de la 100.000 de euro până la 1.800.000 milioane de euro. Prețul de transfer ar fi de 850.000 de euro.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Bradley de Nooijer
  • 21 de ani are fundașul olandez