Fotbal intern

Gigi Becali i-a decis soarta lui Florin Tănase: “Nu-l mai scot de la mijloc nici dacă se scufundă Pământul”

19.07.2019 | 10:50
Gigi Becali ia decis soarta lui Florin Tanase Nul mai scot de la mijloc nici daca se scufunda Pamantul

Gigi Becali i-a decis soarta lui Florin Tănase, fotbalist care a intrat în graţiile patronului FCSB. După ce a anunţat că nu are de gând să-l vândă, mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a primit o nouă veste din partea finanţatorului echipei.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Florin Tănase: “Nu mai joacă în atac”

După meciul Milsami Orhei – FCSB 1-2, Gigi Becali a anunţat care va fi noul rol al lui Florin Tănase. Patronul vicecampioanei României a susţinut că fotbalistul de 24 de ani va juca de acum înainte în linia de mijloc, acolo unde a evoluat în primele meciuri ale sezonului.

Florin Tănase va juca pe postul de mijlocaș. Nu-l mai scot de acolo nici dacă se scufundă Pământul! Nu mai joacă în atac. Ar fi jucat în atac dacă-l aduceam pe Cicâldău”, a declarat Gigi Becali la finalul partidei jucate la Orhei.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Florin Tănase (sursă foto: sportpictures.eu)
Gigi Becali i-a decis soarta lui Florin Tănase (sursă foto: sportpictures.eu)

Ce salariu i-a promis lui Florin Tănase dacă FCSB se califică în grupele Europa League

Înainte de returul cu Milsami Orhei, Gigi Becali a declarat că Florin Tănase este netransferabil şi l-a anunţat că va avea un salariu mărit dacă FCSB se va califica în grupele Europa League în sezonul acesta.

“Nu-l vând pe Florin Tănase! Cum să-l vând pe cel mai bun jucător român? Este peste Coman și Man. E serios, se antrenează bine, muncește mult. Trage echipa după el. O să-i măresc salariul ca să nu plece. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, îi dau 20.000 de euro pe lună. La anul, dacă ajungem în Champions League, o să aibă 50.000 de euro pe lună. Și îl țin aici. El poate juca la orice echipă din lume la ora actuală, chiar și la Barcelona. Nu-l vând pentru că dacă mă duce în Europa League îmi aduce mai mulți bani. E fabrică de bani! E producător de bani”, a anunţat Gigi Becali.