Sport

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu. Pe cine vrea să vadă în teren la România – Bosnia. ”Dacă ei nu câștigă meciul, nu mai vorbesc. Sunt prost”

Gigi Becali spune că nu e interesat de echipa națională, dar i-a transmis selecționerului jucătorii care nu ar trebui să lipsească în meciul cu Bosnia.
26.09.2022 | 15:38
Gigi Becali ia facut echipa lui Edi Iordanescu Pe cine vrea sa vada in teren la Romania  Bosnia Daca ei nu castiga meciul nu mai vorbesc Sunt prost
Gigi Becalii-a transmis selecționerului Edi Iordănescu jucătorii care nu trebuie să lipsească din primul 11 în meciul cu Bosnia.© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

România își încheie campania în Liga Națiunilor, luni seară, când va întâlni pe stadionul Rapid reprezentativa Bosniei și Herțegovinei, de la ora 21:45. Deși are patru jucători în lotul convocat de Edi Iordănescu, patronul de la FCSB susține că nu-l interesează meciurile ”tricolorilor”.

Gigi Becali: ”Ăștia sunt cei mai buni”

România a dezamăgit, încă o dată, în meciurile din Liga Națiunilor, iar Gigi Becali, patronul echipei FCSB spune că s-a săturat de mediocritate și că nu va mai comenta în perioada următoare ceea ce se întâmplă la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Totuși, omul de afaceri are un ”sfat” pentru selecționerul Edi Iordănescu. Doi jucători de la FCSB și fostul golgheter din SuperLiga trebuie să fie neapărat pe teren, pentru un succes în fața Bosniei și Herțegovinei.

”Dacă nu câștigăm meciul cu Darius Olaru și Andrei Cordea pe teren să nu mă mai sunați că nu mai vorbesc niciodată. Sunt cei mai buni din echipa mea. Dacă ei nu câștigă meciul nu mai am voie să vorbesc. Înseamnă că sunt prost.

ADVERTISEMENT

Când ai doi jucători de valoare ca ei pe teren, trebuie să câștigi meciul. Olaru și Cordea sunt cei mai valoroși de la FCSB. Și Stanciu e jucător valoros, trebuie să câștige meciul.

Florin Tănase… Eu nu aș începe meciul fără Tănase. De când nu mai e Tănase, noi (FCSB – n.r.) nu mai avem o traiectorie, el dirija tot, așa cred eu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Becali îi dă dreptate selecționerului în cazul Florinel Coman

Altădată unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali spera să încaseze zeci de milioane de euro, de pe urma unui transfer, Florinel Coman a ajuns unul dintre cei mai criticați jucători de către finanțatorul roș-albaștrilor.

Selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat la echipa națională, pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia Herțegovina, dar atacantul nu a prins nici un minut la Helsinki și nu o va face nici la duelul de pe stadionul Rapid. Becali e de acord cu decizia lui Iordănescu junior de a-l scoate de pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

”Are dreptate Edi Iordănescu că i-a întins o mână lui Coman. Dacă eram selecționer nu-l convocam, aici are dreptate. Mie nu-mi place filosofia, atitudine, facem, dregem…

Muncă și fapte, nu vorbe, nu atitudine și perseverență și nu știu ce mentalitate… Muncă și valoare. Să muncească și să dea gol, să fie serios (Florinel Coman – n.r.).

A demonstrat Florinel ca să merite să joace? Dacă demonstra, da. Fiecare om, unde este el, să facă, să răspundă și să plătească”, a tunat Gigi Becali, pentru sursa citată.

De ce nu mai urmărește Gigi Becali meciurile echipei naționale

Omul de afaceri a explicat și de ce nu mai este interesat de meciurile echipei naționale, deși până nu demult era unul dintre cei mai efervescenți susținători ai ”tricolorilor”.

”Nu mă interesează, habar nu am ce se întâmplă. Ce dacă sunt jucătorii de la FCSB. Nu știu nimic, doar selecționerul știe ce face. Eu ce pot să zic? Eu vreau să văd fapte, nu vorbe! De asta avem nevoie, dar nu mă refer la Edi Iordănescu, ci în general.

Faceți treabă, nu bla bla bla.  Am ajuns de râsul lumii. Nu știu dacă trebuie schimbat selecționerul. Ei sunt deștepți (conducătorii FRF – n.r.), se pricep, au școli înalte. Eu nu am făcut nimic în viața asta, ei au făcut.

Ce să iubesc eu echipa națională când ajungem de râsul lumii. Eu nu sunt obișnuit așa. Eu tot ce am făcut în viața mea mi-a plăcut să fiu în frunte. Așa am fost. Eu nu iubesc coada, eu iubesc fruntea”, a explicat Becali.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,15 este cota pentru ”peste 1,5 goluri în repriza a doua” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT