Fotbal intern

Gigi Becali vrea să spargă piața transferurilor. Încă un nume de 5 stele!

15.01.2019 | 23:21
Gigi Becali vrea sa sparga piata transferurilor Inca un nume de 5 stele

Gigi Becali nu și-a luat gândul de la transferul lui Bogdan Stancu. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate negocierile dintre fostul jucător al roș-albaștrilor și patronul FCSB în prima jumătate a lunii decembrie, puțin înainte de meciul trupei de atunci a lui Nicolae Dică la Botoșani.

Liber de contract după despărțirea de Bursaspor, Bogdan Stancu a avut mai multe discuții cu Gigi Becali, dar i-a transmis acestuia că familia îi cere să mai joace un an în străinătate.

Gigi Becali l-a ofertat din nou pe Bogdan Stancu! „Motanul” s-a mai „înmuiat”!

Eu am încercat să îl aduc pe Bogdan Stancu, dar mi-a zis că mai rămâne un an în străinătate. El a avut ofertă de 400.000 de euro la semnătură și 900.000 de euro pe an. El mi-a zis ‘nea Gigi, eu vreau să vin, că bani am strâns`. Dar familia i-a zis să mai rămână un an acolo”. Este declarația dată de Becali acum două săptămâni,confirmând exclusivitatea FANATIK.

Lucrurile nu s-au clarificat pentru Bogdan Stancu, care încă nu a semnat un nou contract, deși oferte a avut. Ezită să plece iar „afară”, lucru pe care l-a aflat și Gigi Becali. Din informațiile FANATIK, patronul FCSB i-a făcut o nouă ofertă „Motanului”, care a lăsat ușa (și) mai deschisă față de prima oară! Becali chiar vrea să dea încă o lovitură pe piața transferurilor în această pauză cu aducerea lui Bogdan Stancu.

Gigi Becali i-a făcut încă o ofertă lui Bogdan Stancu!
Bogdan Stancu nu s-a simțit deloc bine în tricoul Bursei, echipă de care s-a despărțit pe cale amiabilă

Bogdan Stancu are pe masă 5 oferte. Bani mulți la Erzurum!

Readucerea lui Bogdan Stancu este un pariu al lui Gigi Becali, care crede că nu are cum să rateze titlul dacă-l aduce și pe „Motan”. Jucătorul nu duce lipsă de oferte, unele dintre ele extrem de tentante.

Are două din Turcia, cea de la Genclerbirligi fiind deja apărută în media inclusiv cu o declarație a președintelui de acolo, dar mult mai tentantă financiar este cea de la Erzurumspor. Apropiații săi dezvăluie pentru FANATIK că nu vrea să meargă la Erzurum, cum șanse mici sunt să accepte și oferta din Arabia Saudită venită pe adresa sa.

Oferta surpriză de la MOL Vidi

Cu adevărat surprinzătoare este oferta maghiarilor de la MOL Vidi, echipă care a bătut tur-retur PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, în grupa L a Europa League. Chiar și așa, ungurii au ratat primăvara europeană.

Maghiarii vor să se întărească pentru a nu rata titlul în competiția internă și a încerca în sezonul viitor să atace grupele Ligii Campionilor. La Vidi, fosta Szekesfehervar, sunt câțiva jucători extrem de interesanți, ca Hodzic, Milanov, Stopira, Scepovic, Futacs sau Loic Nego. Tot lotul este cotat la peste 19 milioane de euro. Stancu ezită să dea un răspuns privind un transfer în Ungaria.

Stancu ar fi perla coroanei, după Florentin Matei și Stoian

FCSB s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor în această iarnă. I-a prezentat deja pe Florentin Matei și Adrian Stoian, l-a semnat și pe fundașul Iulian Cristea de la Mediaș, care nu se știe dacă vine acum sau la vară, și așteaptă definitivarea aducerii lui Carlos Fortes.

Gigi Becali i-a făcut încă o ofertă lui Bogdan Stancu!
Bogdan Stancu a plecat de la Steaua la Galatasaray în urmă cu 8 ani. În luna ianuarie!

Bogdan Stancu ar reprezenta „perla coroanei” pentru Gigi Becali, pentru că în acel moment roș-albaștrii ar avea, după mult timp, o formație care să viseze din nou chiar la grupele Ligii Campionilor. Dar pentru aceasta, prima condiție, indiferent de transferuri, este cucerirea titlului, pentru că doar campioana României merge în preliminariile Ligii.

  • 1.000.000 de euro este cota actuală a fostului internațional Bogdan Stancu
  • 6 decembrie 2018 este data la care „Motanul” s-a despărțit de Bursaspor, formație care îl cumpărase în ianuarie 2017 de la Genclerbirligi cu 750.000 de euro
  • 2.000.000 de euro a plătit Gigi Becali Unirii Urziceni pentru Bogdan Stancu în vara lui 2008
  • 5.000.000 de euro a încasat Gigi Becali de la Galatasaray la transferul lui Stancu din ianuarie 2011