Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Malcom Edjouma: „Are ofertă de 1,2 milioane de euro!”. Video Exclusiv

Malcom Edjouma a fost vedeta etapei a 24-a din SuperLiga. Francezul, care a marcat golul victoriei în CFR - FCSB, are însă un înlocuitor redutabil pregătit de Gigi Becali.
08.02.2023 | 00:43
Gigi Becali ia gasit inlocuitor lui Malcom Edjouma Are oferta de 12 milioane de euro Video Exclusiv
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor Malcom Edjouma: „Are ofertă de 1,2 milioane de euro!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Împreună cu Octavian Popescu, Malcom Edjouma a făcut șah mat apărarea lui CFR Cluj la derby-ul etapei a 24-a din SuperLiga. Francezul a marcat golul victoriei în minutul 88 și poate pleca pe o sumă importantă de la FCSB. Gigi Becali cere nu mai puțin de 2 milioane de euro!

Cine va juca la FCSB în locul lui Malcom Edjouma dacă Gigi Becali îl va vinde pe francez

Edjouma joacă la FCSB din iarna lui 2022, atunci când Gigi Becali a plătit 330 de mii de euro pentru transferul său de la FC Botoșani. „Cu CFR mi-a plăcut foarte mult. Dezinvolt, aleargă foarte mult.

ADVERTISEMENT

(n.r. – ai plăti peste 2 milioane de euro?) Nu. E un jucător util, dar nu wow. Dar e foarte util”, l-a analizat Dănuț Lupu pe Malcom Edjouma, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Într-un an de zile, mijlocașul francez a îmbrăcat de 44 de ori tricoul roș-albaștru, reușind să înscrie opt goluri și să ofere patru pase decisive. Deși este unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care îi are la dispoziție Mihai Pintilii, Gigi Becali a pregătit deja înlocuitorul în eventualitatea transferului lui Edjouma.

ADVERTISEMENT

„Gigi a avut ofertă pentru Edjouma. 1,2 milioane de euro în decembrie. 2 milioane nu a avut niciodată, a cerut ieri. A avut 1,2 milioane și nu i-a convenit. A cerut 1,4 și e posibil să se mai discute.

Eu nu l-aș da pe Edjouma, dar e pregătit jucătorul să vină în locul lui Edjouma să joace. Acela e Ovidiu Popescu. Va intra 100% în locul lui Edjouma. Lui Gigi Becali îi place foarte mult Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Edjouma a devenit acest jucător bun de când s-a refăcut Șut. Pentru că Edjouma și Olaru jucau mijlocași defensivi și lăsau mereu fundașii expuși. De când a intrat Șut, Olaru și Edjouma pot urca, să îi vedem altfel”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ovidiu Popescu este cel mai vechi fotbalist din lotul FCSB-ului, evoluează din 2016 la gruparea roș-albastră. Polivalentul mijlocaș nu a mai jucat însă din august 2022, atunci când s-a accidentat grav în remiza de la Mioveni, scor 1-1. Verdictul a fost unul crunt, ruptură la ligamentele încrucișate.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT