“Eu i-am zis lui Borcea să cumpere Dinamo!” Ce spune despre “gluma” cu CFR

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 18:55
“Eu i-am zis lui Borcea să cumpere Dinamo!” Ce spune despre “gluma” cu CFR

După ce afirmase de câteva ori că Borcea nu va reveni la Dinamo, Gigi Becali a început să afirme că finul său se va întoarce în Ştefan cel Mare. Iar acum duce lucrurile mai departe. Spune că el a ştiut primul despre intenţia lui Ionuţ Negoiţă de a vinde echipa, pentru că el a fost primul contactat! 

“Eu i-am propus lui Borcea să cumpere el Dinamo. Am ştiut primul despre asta. Nimeni nu ştia că Dinamo e de vânzare, eu am fost primul! Aşa că vă daţi seama că n-am glumit nici cu asta” , a spus Gigi Becali la o televiziune de sport. 

Gigi Becali: “N-a fost nicio glumă cu CFR!”

Becali dezvăluise că i se propusese cumpărarea atât a lui Dinamo, cât şi a CFR-ului, Arpad Paszkany afirmase că totul a fost o glumă prost înţeleasă de Becali, însă acum patronul FCSB îi dă replica. 

“Când era el, Paszkany, patron, atunci mi-a propus. Zice că a fost glumă? Păi el a venit special de la Cluj, a intrat la mine la Palat, a făcut gluma şi a plecat înapoi acasă? Hai, fiţi serioşi. A fost treabă serioasă, dar ce vreţi să mai zică el acum?”, a spus Becali. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Francezii au un avantaj în finala CM 2018. Croații vin mult mai obosiți

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.